Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Dragon Ball Z likovi...?

580 pregleda · 62 odgovora · otvorena 24.07.2008. u 23:09

Ja sam ovo gledo davnooo i chamio pred TV-om cekajuci nove epizode, ko vam je naj ?

besh4 je napisao/la:
Ma Goku owns :D
Debeli rozi se zvao Dodoria a Ako se nevaram svemirac Piccolo il je sa dva l :D
icyrap je napisao/la:
AF ne postoji izmisljotina fanova koji su sebi nesta izmisljali ima par ko "mangi" ali to su izmisljene stvari ni GT nije pravi japanski neko je Akira kako vec koji je napisao Dragon Ball prodao prava na Dragon Ball nastavak pa je nastao GT (koji ku**u nevalja, ameri sve upropaste). Citao sam nesta od AF ali to su sve gluposti cu saiyan 6... Uglavnom mene ne pokusavaj demantirati(jer neces biti u pravu) niti Boga da opsujes jer ono... mogao bi nastradati vjeruj.. A dragon ball je ono mecu tim crticima japanskim medju najpoznatijim jer je kao nesta promjenio u tom zanru, ali je u sustini DB obicni najbolji ostalo su gluposti dodje neprijatelj ups moram biti jaci eto prodje dan Goku jaci, opet jaci neprijatelj opet Goku jaci..

PS: ne gledajuci GT serijal jer recimo da nije ni nastavak, kao sto vecina pravih fanova tako kaze. Goku je jedini koji je dosao do SSJ3 a Vegeta nije ni u SSJ2 mogao sam nego kao majin posle je najjaci gohan kao mystic i tako to.. Uglavnom kao neke su gluposti da samo oni cistog srca mogu dostici ssj3 ili ssj4 zato je jedino goku to mogao..
Kazem mu ja..jos sam dao link...nisam vidio tvrdoglavijeg lika :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.