eh ovako da nepeglam na pocetku. kad igram cs-a odjednom mi pocne stopat tj trzat. pocne lik brzo trcat pa onda trza i tako uvijek ko zna u cemu je problem nek se javi spammeri die!!! btw konf compa je 3.8+ dual core graficka 7600gt 1 gb ram i 160 gb hdd pls pomozite
Pitanje
Poništeno pitanje
20 bodova
cs problem
249 pregleda · 26 odgovora · otvorena 24.07.2008. u 15:25
1. pokusaj ocistiti comp iznutra i nemoj ga paliti 2-3 dana
2.promjeni konekciju ....
3.reinstal cs
4.promjeni comp
5. odnesi serviseru
2.promjeni konekciju ....
3.reinstal cs
4.promjeni comp
5. odnesi serviseru
admini lock temu^^
Konekcija , podesi raytove il reinnstall cs
Ala smarate sa ocisti komp,formatiraj lijepo covjek rekao da ima slicnu situaciju i da je do Globala -.-
ovako
novi dualcore ili quadcore procesore ili procesore sa hyper threading technology imaju takvu moc da u ige koji su dadosta stare sa slabu grafiku brze gu obrabotavaju.
ukljuci gu igru idi pa vrati se onda na desktop sa ctrl+shift+ecs iddi u tabu gde su procesi lociraj gi procesi na igru i sa desan klik na proces set affinity
novi dualcore ili quadcore procesore ili procesore sa hyper threading technology imaju takvu moc da u ige koji su dadosta stare sa slabu grafiku brze gu obrabotavaju.
ukljuci gu igru idi pa vrati se onda na desktop sa ctrl+shift+ecs iddi u tabu gde su procesi lociraj gi procesi na igru i sa desan klik na proces set affinity
formatiraj komp tako se i meni desavalo nije ti ni do konekcije vec bagovi po kompu tako i meni formatiraj !!!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.