Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 25 bodova

Games problem

230 pregleda · 18 odgovora · otvorena 25.07.2008. u 15:28

Pozdrav.
Imam problem vezan za, kako sam vec napisao u naslovu, igrice.
Sve je bilo okay dok nisam formatirao comp sa boot CD-om koji inace nisam koristio. (posudio sam od jarana posto sam i ja svoj bio posudio jaranu).
Installirao sam sve drivere, installirao Cabal i CS. Neko vrijeme je bilo sve okay i onda mi je najednom pocelo trzati. Trza slika 10-ak sec i onda sve okay. Nakon par minuta opet isto. Uglavnom mi se ovo desava na Cabalu ali, zna i na CS-u.
Format sam comp sa svojim starim boot-om, install SP2 ali problem i dalje stoji. Imam installiran AMD Optimizator, ali sumnjam da je to problem.
Eto, to je uglavnom to. Ako znate, recite. Ako sam sta zaboravio navesti bitno za problem, pitajte.
Pomislio sam da je i do pregrijavnja, jer pocne trzati nakon, otprilike, 1h igranja.
Pozdrav.
Pasha... koja ti je konekcija ???
nisam siguran, al mozda je do refresh rate-a monitora.

stavi na 60 ako vec nije...
venge je napisao/la:
Pasha... koja ti je konekcija  
NIje tesko kliknuti na moj profil i provjeriti.
ADSL 3G, ali to sigurno nema veze !
a da provjeris temperature ?
Skini zadnje drivere za svoju graficku sa oficijalne stranice .. ako treba link reci ime grafe i model IDE LINK !
GL
LoKi je napisao/la:
a da provjeris temperature ?
Kojim programom?
Temp. processora sam provjerio u BIOS-u. Uredu je. Cime graficku da provjerim?
Znam da zvuci glupo, al probaj i poslusaj me. Otvori komp, rastavi sve fino i sve fino ocisti da ne bude ni trunke prasine. 90% da je do toga. 
eckO je napisao/la:
Skini Everest.  Potrazit cu ti sad link odakle da ga skines, bice edit.
Edit: evo link
http://rapidshare.com/files/12550697/EV.rar.html
Imam Everest, ali nisam nasao temp.
PinkyBa je napisao/la:
Imam Everest, ali nisam nasao temp.
Meni izbaci u gornjem desnom cosku na desktopu temperature. :S
i ja imam problem s cabal-om isto mi trza a i nekad mi izbaci grešku dirver error i ugasi mi igru
1.@ecko upravu je mozda je do prasine
2.kad ides boot sistem idi na NTFS i nemoj ici quick meni to zajebe neke stvari kad ides quick re boot
btw.zadnji put kad sam quick isao nije mi se mogla instalirati zvucna karta :/
to ti je do grafe.. grije ti se previse..
uzmi pc i nosi ga vulkanizeru nek ti ga propuse za po marke.. mozes i sam propuhat samo nadji kompresor..
ako odneses u servis, sta ce bit?
uzet ce ti pc na 2 dana.. vidjet ce da ima dosta prasine.. otic ce umjesto tebe do vulkanizera i propuhat pc i uzet ti 20 maraka..
kad bi to bilo jednostavno i kod mene problem isti nije bas isti ali i meni trza slika pa eto sad ga zanm a znas ga i ti mozda a ja se zahvaljujek ovima sto su to napisali a i tebi sto si pitao inace pito bi i ja
h1borG je napisao/la:
1.nemoj vise igrati od 1h 
2.razvali comp
3.odnesi serviseru
Smijem li ti biti jaran?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.