Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

cs problem

249 pregleda · 26 odgovora · otvorena 24.07.2008. u 15:25

eh ovako da nepeglam na pocetku. kad igram cs-a odjednom mi pocne stopat tj trzat. pocne lik brzo trcat pa onda trza i tako uvijek ko zna u cemu je problem nek se javi spammeri die!!! btw konf compa je 3.8+ dual core graficka 7600gt 1 gb ram i 160 gb hdd pls pomozite
pa koja ti je konekcija ako je slaba do toga je
konekcija ,tj.ping se poveća pa naglo spusti zato ti se čini da igrač stane pa naglo ubrza
jacky je napisao/la:
pa koja ti je konekcija ako je slaba do toga je
global al nebitno to prije mi nije trzalo sad odjednom poce
Console:

cl_cmdrate 25
cl_updaterate 25
cl_rate 3500
rate 19000

ako je do laga, ako je do FPS-a onda:

Consola:
fps_max 101
developer 1 ili 2

ako nebude radilo ni prvo ni drugo samo ima jedno:

Consola:
exit ili quit
dutty je napisao/la:
konekcija ,tj.ping se poveća pa naglo spusti zato ti se čini da igrač stane pa naglo ubrza
ali ostalim mojim jaranima kojima je ista konekcija i slabija konf compa se to nedesava
pasha! i kod mene je global konekcija... to ne mozes poprviti i meni se isto desava... Global ima svog nad provajdera od koga iznajmljuju signal.. jedino to mozes rijesiti ako ih stalno zovesh na telefon. Evo ti broj: GLOBAL NET 033221039
v3ng3 je napisao/la:
pasha! i kod mene je global konekcija... to ne mozes poprviti i meni se isto desava... Global ima svog nad provajdera od koga iznajmljuju signal.. jedino to mozes rijesiti ako ih stalno zovesh na telefon. Evo ti broj: GLOBAL NET 033221039
venge drug majesticu se to ne desava nije ni meni al odjednom od sinoc poce da trza
sp33dy je napisao/la:
venge drug majesticu se to ne desava nije ni meni al odjednom od sinoc poce da trza
Majes laze... sinoc je i meni pocelo... 10000000 % istina... i meni je bilo u dure sve do sinoc... do Globala je milijardu posto... zovi ih ti, da im ja ne je**m opet mrtwe...
ma i meni tako ba
to ti se zagrijo komp
bar je meni tako..
ocisti ga
v3ng3 je napisao/la:
Majes laze... sinoc je i meni pocelo... 10000000 % istina... i meni je bilo u dure sve do sinoc... do Globala je milijardu posto... zovi ih ti, da im ja ne je**m opet mrtwe...
a jebiga vidis da nista nerade i era ih stalno zove al nista prije mi je bilo dobro igram sat dva normala i onda pocne ko malo trzat al sad cim udjem u cs pocne trzat
Covjece... jel tebi jasno da nam je konekcija ku**c?? Daj 20 bodova reko sam ti do cega je. Donesi drugi komp pa ces vidjeti da ce ti bit isto.. P.S. salim se za bodove... Ne morash slati...
je napisao/la:
brate vidi. ja svako 7 dana otvorim comp detaljno ga ocistim i od prasine i od virusa radio sam i disc defragment i obriso sve sto mi netreba s compa jos jedino ga nisam formatiro...
v3ng3 je napisao/la:
Covjece... jel tebi jasno da nam je konekcija ku**c?? Daj 20 bodova reko sam ti do cega je. Donesi drugi komp pa ces vidjeti da ce ti bit isto.. P.S. salim se za bodove... Ne morash slati...
sinoc sam ja nesta cacko po konekciji i pobljo sam je radi brze... al kad sam uso poce stopat cs i ja vratim ono sto sam cacko sve na default i opet isto
v3ng3 je napisao/la:
E procitaj "OPET" ovo sto sam ti napisao i bit ce ti sve jasno.... Do Globala je... I meni od sinoc isto se dogadja..
v3ng3 je napisao/la:
E procitaj "OPET" ovo sto sam ti napisao i bit ce ti sve jasno.... Do Globala je... I meni od sinoc isto se dogadja..
pa jel ti isto cim udjes u cs pocne stopat? meni nije bilo prije sam igro sat dva pa pocne a sad odma? jel i tebi isto da znam da ne formatiram comp bezze
Jeste boziji covjece.. I nemoj da bi slucajno format windows! jedino probaj reinstal cs
hmm to ti moze biti jedino do konekcije, a jos nesto, pokusaj iskljuciti msn ( ako ti je upaljen tokom igranja), pokusaj iskljuciti sto vise aplikacija dok igras, mozda pomogne
to uradi i sve ce bit ok:

http://www.gamers.ba/forum/1/29213/dosta-vise-tema-o-fps-u-/
codex je napisao/la:
to uradi i sve ce bit ok:

http://www.gamers.ba/forum/1/29213/dosta-vise-tema-o-fps-u-/
ma nigdje veze... kakav fps... konekcija ljudi i necu vishe da vas smaram... fino sam mu reko da je do konekcije (provajdera) 12645234345465434243526341231 % HVALA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.