Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nemogu cs preko neta

0 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.07.2008. u 21:40

Saberi se pa se oduzmi

Zna li iko ovaj problem ?
eroor ?

Izbrisi cijeli valve folder, pa ponovo cs instaliraj.
ako ovo iznad nepomogne onda nevalja instalacija
imas "EROOR" u kucanju il samo ne znas pisati ... (nepismen)
Fr0sT je napisao/la:

Saberi se pa se oduzmi

eroor ?

vidis da jad nezna ni botove namjestiti a kamo li da se sabere ...
pa covjek vas je nesto pito nemojte sad spamat on nema pojma i nemojte sad rec da ja spamam ja vam govorim ako znate recite a nemojte gzajebavat
Shadow_Pro je napisao/la:
pa covjek vas je nesto pito nemojte sad spamat on nema pojma i nemojte sad rec da ja spamam ja vam govorim ako znate recite a nemojte gzajebavat
Pa ni on sam sebe ne razumije .. a ne da ga mi razumijemo ... sta mene boli q. sto je pocela "pjevat muzika" kad je usao ... nek objasni bolje ^^
Sry zbog off topica,
ali kada udjem u cs pocne da pjeva muzika odjednomm mi se pokaze crnoo i pocne stopat muzika
KAD MUZIKA POCINE DA PJEVA, PA LOOOOOOOOOOL, trogodishnjak bi sastavio bolju recenicu
n1 leek
Fr0sT je napisao/la:

Saberi se pa se oduzmi

eroor ?

On je oduzet cim je postavio ovakvu glupost bolje nek se podjeli imace vise sanse
Die spammers.
Uzmi obrisi cijeli valve folder,instaliraj opet...ako nemogne uzmi opet izbrisi,nabavi novi cd i instal moce ti 100 %...i napomena za net ti treba patch v21 gl
pa botovi retardirani vi lafo znate vi pametnjakovici a sto puta ste stavljali teme neke samo spamate pi**a vam materna retardirana
Fr0sT je napisao/la:

Saberi se pa se oduzmi

eroor ?

ali ja sam brisao valve i ponovo instal i sve patch v23 sve ii opet nece da mi udje u cs pise fatal eroor
ek0 je napisao/la:
Pa ni on sam sebe ne razumije .. a ne da ga mi razumijemo ... sta mene boli q. sto je pocela "pjevat muzika" kad je usao ... nek objasni bolje ^^
ojjjj pa onaa muzika u cs ii pocne stopatiiiii i nemogu uci u cs i pise fatal eroor.A kad sam instaliraoo opet cs ista stvar.
pa kada ulazim u cs pocne ona muzika u cs i pocne stopatii pise mi fatal eroor..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.