Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nagli pad fpsa

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.07.2008. u 17:12

odjednom mi je fps naglo pao sa 100 na 25 i online i offline i nikako popravit verticalscny je isljucen, sve u trayu pogaseno inace moja konfiguracija

P4 LGA775 3.0 GHZ
nVidia 6200 Turbo cache 256ddr2
DS3L P35 maticna
2gb rama 800HZ

probao da se ohladi racunalo, reinstalirao CS 5-6 puta i nista
Crko ti kondenzator na grafičkoj tako da procesor grafičke nakon određenog vremena dobije više struje nego što treba pa ti tada padne FPS (jer se tranzistori prezagrijavaju i odu u zasićenje, nema provoda struje)

Zamijeni taj kondenzator, pitaj nekoga da ti zalemi novi.
Sequnix je napisao/la:
Crko ti kondenzator na grafičkoj tako da procesor grafičke nakon određenog vremena dobije više struje nego što treba pa ti tada padne FPS (jer se tranzistori prezagrijavaju i odu u zasićenje, nema provoda struje)

ko zna zna ! napokon neko normalan u zadnje vrijeme da vidjam po forumu u ovih zadnjih 5godina
i u mene je ta graficka samo je 512 mb ddr2 nezz ni je sto se pojacalo sa 256 na 512 ... valjda kad sam jos rama ubacivao itd. btw. ja sve normala isljucio sync i one stvari ... udem u cs ukucam fps_max 1001 i developer 1 i bude mi fps lockan 999...
admrZ je napisao/la:
promjeni monitor
Jao ovoga.. ccc.... KAkve veze ima monitor? Pasha ako igrash na serverima gdje ima vishe raje (bar se meni to deshava) prvu rundu ili dvije runde mi fps bude 50 ili 60 a onda poslije normala, rijetko opet padne...

E mislim da b0k1 zna kako to da rijesish on je to nesto pravio u areni... Pa vidi s njim
GL
venge je napisao/la:
Jao ovoga.. ccc.... KAkve veze ima monitor? Pasha ako igrash na serverima gdje ima vishe raje (bar se meni to deshava) prvu rundu ili dvije runde mi fps bude 50 ili 60 a onda poslije normala, rijetko opet padne...

E mislim da b0k1 zna kako to da rijesish on je to nesto pravio u areni... Pa vidi s njim
GL
Ejs?
Sequnix je napisao/la:

lik mu je sve reko imo isti problem nemorate spamat dalje
Sequnix je napisao/la:

hvala ali nije bilo do toga, bilo ukljuceno u opcijama napajanja da je smanjenja potrosnja struje i da su smanjenje preformanse zbog toga
Shaggy_X2 je napisao/la:
hvala ali nije bilo do toga, bilo ukljuceno u opcijama napajanja da je smanjenja potrosnja struje i da su smanjenje preformanse zbog toga
Eto vidiš A iste simptome prouzrokuje
meni je padao cak i na 6 fps... ali dok nisam formatirao komp spadao mi je i dalje (( samo u steamu, non steam radio normala ^^ ))

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.