Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

vsinc problem

92 pregleda · 4 odgovora · otvorena 23.07.2008. u 16:57

e ovako : ovo mi je znaci druga tema u vezi ovog problema , a stavljam je ponovo jel u prvoj nisam imao uspjeha tj. skoro niko nije odg :S .. znaci imam graficku intel|R| i ne mogu da nadjem nikako vsinc.. znaci sve sve sve zivo sam pretrazio i nisam nasao.. a mozda sam nesto i prevazisao? :S ako neko zna pls help jer mi ovo treba za fps... tj fps mi 60 jedva :S
edit:

dobro pogrešno sam shvatio...

desni klik na desktop, properties, tab settings pa advanced

tu ima intel tab sa svim opcijama
# Start » Settings » Control Panel » Display » Settings » Advanced » Intel® Extreme Graphics or Intel® Graphics Media Accelerator Driver tab » Graphics Properties... » OpenGL or 3D Settings

# To disable vsync, set Asynchronous Flip to On, and then click Apply.

ovako sam ja na laptopu trazio, ugl nadji Asynchronous Flip i stavi on i ugasio si ga
wizz je napisao/la:
# Start » Settings » Control Panel » Display » Settings » Advanced » Intel® Extreme Graphics or Intel® Graphics Media Accelerator Driver tab » Graphics Properties... » OpenGL or 3D Settings

ovako sam ja na laptopu trazio, ugl nadji Asynchronous Flip i stavi on i ugasio si ga :)
hvala ti qme vratim ti cim stignem :)
wizz je napisao/la:

ovako sam ja na laptopu trazio, ugl nadji Asynchronous Flip i stavi on i ugasio si ga :)
aaa opet mi je fps 50 :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.