Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Chat?

297 pregleda · 21 odgovor · otvorena 22.07.2008. u 01:22

ne ,ionako je i na starom gamersu uvijek bio prazan
ne
reason :
bio je chat al ko ga je koristio,u vrh glave da je bilo samo 5 korisnika online na chatu i to 1 u 5 mjeseci,chat je nepotreban bolje je da uvedu shop
zika je napisao/la:
ne
reason :
bio je chat al ko ga je koristio,u vrh glave da je bilo samo 5 korisnika online na chatu i to 1 u 5 mjeseci,chat je nepotreban bolje je da uvedu shop
Shop ce uskoro, tu informaciju sam dobio od svojih izvora ^^

Sto se tice Chat-a bilo bi dobro, kao u stara dobra vremena o_O Al posto se mi nepitamo od ovoga nece nista biti ... :|
ne....pustinja uvjek
sto bi bilo dobro da ga vrate,kad znash isto ko i ja da ce biti prva 2 dana ljudi na njemu,poslije ce opet biti prazan.ja sam glasao za NE,mislim da je suvisan,uostalom kome sta treba ima msn.
amiGo je napisao/la:
sto bi bilo dobro da ga vrate,kad znash isto ko i ja da ce biti prva 2 dana ljudi na njemu,poslije ce opet biti prazan.ja sam glasao za NE,mislim da je suvisan,uostalom kome sta treba ima msn.
Ali da u chatu imaju posebni moderatori koji ce se brinuti o njemu ha hu ha kontas sta zelim reci ?
ma kontam brate,ali je opet veliko pitanje kako bi to radilo,i koliko dugo bi to radilo.iskreno receno,nesto me i ne zanima,just spammin` :)
mozda bi bilo dobro kad se registrvani korisnici loguju na g.ba da ih odma automatski loguje i na chat^^
bolje da umjesto chata stave shoutbox jer ima ljudi koji nisu znali da dodju do chata xD
Mogli bi vala
Stoce nam prosli g.ba kada je bio nikoga nikada na chat-u stoce dzaba dase bU muci da pravi kad imamo msn skayp mirc itd itd pa mozemo tu jedno drugom govorit sta zelimo
ma ne treba samo skuplja prasinu
ili ovakav, bolje ovo nego obicni chat, razgovaras s onima koje imas u prijateljima, jednostavnije od PM ako je online on...
Realno....NE TREBA NAM !
GOLGOTHA je napisao/la:
ili ovakav, bolje ovo nego obicni chat, razgovaras s onima koje imas u prijateljima, jednostavnije od PM ako je online on...
Prava stvar !

Znaci ako se moze uraditi kao na facebooku, stavis ga u prijatelje i ako je online da ti ga dole pokaze i da mozes chatovat s njim..
GOLGOTHA je napisao/la:
Facebook ce nas tuziti :)
Zasto da ne dodaju? kad neko treba pomoc udze na chat i prica i to je to, zasto raja ne ulazi ? moj savjet ako se napravi prijavite se na gamers ( logujete se ) i udzete na chat sta fali nova poznanstva...
moglo bi dobro doci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.