Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tema za admine

401 pregled · 21 odgovor · otvorena 05.08.2008. u 22:42

zasto mi uvj[/B]ek brisete t[B]e[/B]me? pa j[B]b[/B]t n[B]e[/B] posto bezveze podforu[B]m[/B] : Development & Web design ....cujete li [B]W[/B]eb design...i z[B]a[/B]sto ce taj pod forum ako nesmijem pokazat sta sam "dizajniro"....ja pokazujem svoj blogg...kad izbri[B]sana tema...razlog: reklama :S nigdje vzeze....moze li mi ijedan admin...ili ovaj koji mi brise da objasni zasto ?
pe em ; ge be
valjda zato sto su ti glupe teme il spamas... il se jednostavno ne svidjas adminima
i meni su danas ukunuli temu kaze tema vec postoji ja ukucavo sve moguce sto sam smilio i nisam naso..........ma jbt
ziikeqni je napisao/la:
valjda zato sto su ti glupe teme il spamas... il se jednostavno ne svidjas adminima :(
nista od navedenog
mozda im bilo dosadno pa malo legli na delete xD
valjda su to sve free site-ovi
Tebi je super sto ti brisu teme mene je neka pica banivala bez razloga i sad nece da se javi
Wonder17
Wonder16 je napisao/la:
Tebi je super sto ti brisu teme mene je neka pica banivala bez razloga i sad nece da se javi
Wonder17
ti nisi zasluzio ban dobar si cojek :P
hgamersMighty je napisao/la:
ti nisi zasluzio ban dobar si cojek :P
Nije bitan BAN bitan je RAZLOG BANA
stavi normalan nick a i meni su 2 acc banovali fataL... :) doce sve na svoje ;)
Evo ja ću ti objasniti zašto.

Um...

Reklama

Napiso si sam u predzadnjem redu.
Swe ima veze .. pa i ti

Nista nije bez razloga ... pa ni to

Post dobio aplauz od FataL

Nije ni meni Kemo bezveze brisao acc,pa bio sam malkice bezobrazan mislio sam da nije lik dobar a u stvari jedino sto hoce je da poboljsa .. a razlog ban-a cemo saznat dont worry al sigurno 100000000% ima razlog .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.