Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

g.ba slika dana

263 pregleda · 29 odgovora · otvorena 22.07.2008. u 00:57

Ovako imam par zamjerki sto se tice slike dana, prije svega postavlju se jedne te iste slike, i drugo postavljaju se bezze slike koje nemaju veze s igricama, shodno tome ja predlazem da tu napravimo izuzetak koji bi mogao funkcionisati... o cemu se radi:

Ako je gamers.ba, neka se postavljaju slike o igrama, npr. ss igara koju trenutno igrate, s mozda nekom preradom ili uredjenjem te slike, onda slike koje ste vi odradili u skorije vrijeme mislim na fan art, wallpaper neke novije igre, da to bude u skladu s temom ove stranice, a ne ko sto neki idioti povezuju sliku dana = smjesna slika... ne mora i ne treba uopste da bude smjesna, trebalo bi da to bude vas rad, ili tudji rad ali u vezi igrica....

Takodjer se odnosi i na vijesti, kad sam ja davno pokrenuo temu da se stavlja vise domacih vijesti, ili vijesti s naseg podnevlja, jedno vrijeme je to bila praxa, ali sada izgleda palo u zaborav...

Et, nemojte spamati, ako imate konkretan prijedlog recite, ili ako vam se ne svidja ovaj nemojte kritikovati nego predlozi svoj prijedlog.

odo spavat
ovo za sliku dana nidje veze........
valjda si pospan pa pises nebuloze. receno je za "sliku" dana, kako i sta. vec davno.
Kramer je napisao/la:
ovo za sliku dana nidje veze........
aj procitaj ALLAHATI BOGA onog temu do kraja, pa postaj, znam da na prvi pogled izgleda dug text, ili procitaj ili nemoj postati.

Slika dana mora biti smijesna.. Tamam posla da gledam kako neko crta u paintu i sl..

Hocu da se nasmijem kad vidim sliku a ne da gledam neke gluposti...

Ti gledaj druge gaming sajtove.. Šta mene briga sta oni stavljaju, njihova stvar...
Ako ti se ne svidja, nemoj posjecivat.

I sta fali humoristicnim slikama?
Jao... evo vidis ovih...
odes www.funnyfuckingpics.com i gledas po vazdan smjesne slike, posjetite neke od vecih gamerskih sajtova pa ces vidjeti sta je tamo slika dana...
Jedina moja zamjerka je sto su slike male rezolucije pa kad upload-as sliku sa sitnim textom niss se ne moze procitati.
coDe je napisao/la:
aj procitaj ALLAHATI BOGA onog temu do kraja, pa postaj, znam da na prvi pogled izgleda dug text, ili procitaj ili nemoj postati.

Allahati procitao sam odmah sve do kraja.......

i sta sad?

vidis sta ti ovi ostali kazhu

slika dana nemora biti vezana za GAMING i zasto svi misle da slike dana moraju biti smjesne ?? ... ... btw. naleti dobra .. tako da nisam nesto nezadovoljan
LinuX je napisao/la:
slika dana nemora biti vezana za GAMING i zasto svi misle da slike dana moraju biti smjesne ?? ... ... btw. naleti dobra .. tako da nisam nesto nezadovoljan
to ni meni nije jasno, ali pogledajte npr gamer.hr pa cete vidjeti koje tamo slike kruze na idexnoj strani...
a ti kramer kad budes imao svoje misljenje javi se na ovu temu.
Sto ljudi sto cudi, sto zena dvjesto sisa !

znaci nekom nesta smesno, nekom nesta drugo !

zamjerka sto vise ne dolazi odbijenica ono u poruci , vasa slika nije prihvacena !

to treba ostalo sve fercera !
coDe je napisao/la:
to ni meni nije jasno, ali pogledajte npr gamer.hr pa cete vidjeti koje tamo slike kruze na idexnoj strani...
a ti kramer kad budes imao svoje misljenje javi se na ovu temu.
posto ocigledno nisi razumio znacenje "NIDJE VEZE", da ti kazem moje misljenje....

Slika dana ne mora da bude smijesna, i isto tako nemora biti vezana za gaming.
ja se slazem...ali ozb
Idi pushi trawu
a i ima i bezze stvari stavljaju nidje veze slike smijem se kladiti da sta svi vi upload barem 10x smjesnije slike nego sto su stavljane za sliku dana. ja sam stavljao slike koje su da puknes od smijeha al nijedna nije prihvacena jbga
Haj ne pametuj majke't !
sp33dy je napisao/la:
a i ima i bezze stvari stavljaju nidje veze slike smijem se kladiti da sta svi vi upload barem 10x smjesnije slike nego sto su stavljane za sliku dana. ja sam stavljao slike koje su da puknes od smijeha al nijedna nije prihvacena jbga
pa aj ti udovolji 300 ljudi tebi su te slike bile smjesne a meni ili nekome drugome nisu...nemoguce naci neku koja je svima smjesna i svima odgovara

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.