Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

g.ba slika dana

263 pregleda · 29 odgovora · otvorena 22.07.2008. u 00:57

Ovako imam par zamjerki sto se tice slike dana, prije svega postavlju se jedne te iste slike, i drugo postavljaju se bezze slike koje nemaju veze s igricama, shodno tome ja predlazem da tu napravimo izuzetak koji bi mogao funkcionisati... o cemu se radi:

Ako je gamers.ba, neka se postavljaju slike o igrama, npr. ss igara koju trenutno igrate, s mozda nekom preradom ili uredjenjem te slike, onda slike koje ste vi odradili u skorije vrijeme mislim na fan art, wallpaper neke novije igre, da to bude u skladu s temom ove stranice, a ne ko sto neki idioti povezuju sliku dana = smjesna slika... ne mora i ne treba uopste da bude smjesna, trebalo bi da to bude vas rad, ili tudji rad ali u vezi igrica....

Takodjer se odnosi i na vijesti, kad sam ja davno pokrenuo temu da se stavlja vise domacih vijesti, ili vijesti s naseg podnevlja, jedno vrijeme je to bila praxa, ali sada izgleda palo u zaborav...

Et, nemojte spamati, ako imate konkretan prijedlog recite, ili ako vam se ne svidja ovaj nemojte kritikovati nego predlozi svoj prijedlog.

odo spavat
BlackSheepXD je napisao/la:
pa aj ti udovolji 300 ljudi tebi su te slike bile smjesne a meni ili nekome drugome nisu...nemoguce naci neku koja je svima smjesna i svima odgovara
e vala na ove zadnje slike dana neam rijeci bezze skroz a to su i potvrdili komentari...
ma nek bude gore slika dana smjesna ... ako ocesh necije uratke u paintu i scorove od cs-a imash odle samo malo nize galeriju pa gledaj i divi se
ajmo se sad svi pobit redom, marsana nek izbije na g.ba, i nek na vjestima jave masovna tuca izbila na portalu g.ba ... ccc
istina da se admini malo brinu o tome, ali to je razumljivo imaju i oni zivote svoje u RL, ne stize se sve, ali ce se to izgladiti polako doksite izadje iz beta faze...
+ za oboje, mislim da si 100% upravu...
slika dana je izmisljenja da pokaze neke smijesne situacije u zivotu bla bla....ne mora biti vezana za gaming i gaming nije njena svrha...davno je to zakljuceno...ne mozes ti to promijeniti jednom temom drug...
mislimd a nista od ovoga....jedino sto bi po mome misljenu trebalo je da se napravi to da samo clanovi g.ba biraju ili ti glasaju za sliku dana...

nekako je sve novi sajt i sve....ali nista se ne dogada...nekako je pusto...bilo je puno onih prijedloga da ce bit ovo da ce bit ono ali nista......

gdje je otiso i fa contest...bile su one neke prijave gdje je to sad.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.