Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal O = quest

93 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.07.2008. u 22:45

Sa ovim se mucim vec duze vrijeme.

Naime, dosao sam do questa u kojem moram da ubijem neka cudovista koja su stvarno jaka.

Mogu jednog da ubijem...al' kad me napadnu petorica pocinje frka

Znaci, kako cu rijesiti ovaj quest?

Evo slika da vidite kol'ko me napadnu...nemogu se braniti.:

Nemojte molim vas govorit' koristi onaj regeneration, jer djaba je kad te petoro napadnu...

I samo nemojte spamat' kao: sad ce svako pisati kad' zapne na nekom nivou ofo ono...

Jel' gamerski forum?
Jeste

STFU spameri

Pitanje: kako cu rijesiti ovaj quest? Kako ste vi to uradili?
Pa ja sam imao isti quest moras ubiti ta cudovista...
Svi su mi bili zuti..i normala ubijem ih napadne me i vise od 5 btw warrior
ja se ne sjecam kad sam radio ovo )

ali mogu ti pomoci, tako sto mozes ici farmati negdje nabiti 14-15 mozda cak i 16 lvl i onda pokusati taj quest odraditi, nabavi jacu opremu i katane ili blade'ove jace ne znam to je to uglavnom
igra li iko silkroada da me lvla ^^
skala je napisao/la:
ja se ne sjecam kad sam radio ovo )

ali mogu ti pomoci, tako sto mozes ici farmati negdje nabiti 14-15 mozda cak i 16 lvl i onda pokusati taj quest odraditi, nabavi jacu opremu i katane ili blade'ove jace ne znam to je to uglavnom
Probat cu sa vecim lvlom

Equipment: 2x Katana +5

Blader sam pa..

@skyx, nema veze sto su zuti, ipak su jaki za moj lvl (lvl 13 :$)
zumg

jesi na marsu da ti buffam healthe i lagano na njih xD
moras tog thiefa ubiti, ako si na marsu mozes i na buffove racunati i od mene
pa nije ni cudo sto ne mozes.Pogledaj ti skillove,blader si,a sta si ti radio,jacao mu magije?
Uopste mu na pocetku nisu potrebne,koristi sto vise za sword,idi malo farmaj i ojacaj,pokusaj nabaviti bolji equipment.
ubijaj jednog po jednog.. btw. ako si na marsu mozemo te buffati prije nego krenes u dungeon, gl
Gunfort_ je napisao/la:
pa nije ni cudo sto ne mozes.Pogledaj ti skillove,blader si,a sta si ti radio,jacao mu magije?
Uopste mu na pocetku nisu potrebne,koristi sto vise za sword,idi malo farmaj i ojacaj,pokusaj nabaviti bolji equipment.
Al' mi je svaka magija 7+ lvl, i lijepo odbije healtha

btw, na marsu sam, ako hoce neko da me buffa, evo msn da se dog sta i kako : [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.