Diskusija
Cabal Online
0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.06.2008. u 05:56
Odes na CABAL Online. Tu se logujes u svoj acc.
Imas opciju Cabal Cash: Buy Now (velika zelena floroscentna slova).
Tu stisni.
Zatim odaberes koliko Cash-a zelis. Premium ti je 9 eura, to jeste 9k cabal cash-a. Znaci moras uzeti 10k, 10 eura.
Zatim odaberes naci placanja.
Kada sve to rijesis dobijas cash(onoliko koliko si kupio).
Zatim, udji u igru, loguj se, udje sa svojim likom.
U toolbaru(tamo gdje su ti magije, i opcije) skroz desno imas ikonicu u obliku zlatne kovanice. Na nju stisni. Tada ti se otvara Cabal Cash Shop. U njemu nadjes premium i tamo kupis.
Samo da znas, trebace im neko vrijeme da obrade tvoj zahtjev za cabal cash. To i trebalo da traje max. 1 dan.
Imas opciju Cabal Cash: Buy Now (velika zelena floroscentna slova).
Tu stisni.
Zatim odaberes koliko Cash-a zelis. Premium ti je 9 eura, to jeste 9k cabal cash-a. Znaci moras uzeti 10k, 10 eura.
Zatim odaberes naci placanja.
Kada sve to rijesis dobijas cash(onoliko koliko si kupio).
Zatim, udji u igru, loguj se, udje sa svojim likom.
U toolbaru(tamo gdje su ti magije, i opcije) skroz desno imas ikonicu u obliku zlatne kovanice. Na nju stisni. Tada ti se otvara Cabal Cash Shop. U njemu nadjes premium i tamo kupis.
Samo da znas, trebace im neko vrijeme da obrade tvoj zahtjev za cabal cash. To i trebalo da traje max. 1 dan.
objasnjeno sve u DETALJE ..
http://www.cabalonline.com/itemshop/iotw.asp
http://www.cabalonline.com/itemshop/iotw.asp
omg gdje ces pare davat za tu igricu bolan nebio nidze veze
evo otidi na www.playrohan.com igrica izasla prije 15dana free je PREJAKA
evo otidi na www.playrohan.com igrica izasla prije 15dana free je PREJAKA
Game Code ti je ko placas preko telefona.
Ima neki nacin da posaljes sms na neki njihov broj, oni ti odbiju odredjeni sumu sa racuna i onda ti posalju broj na mob.
Zatim taj broj moras ukucati u taj game code.
Za vise informacija posjeti njihov forum tamo imas detaljno objasnjeno. Stvarno ne znam nista o tome.
Znam samo da taj naci placanja ne radi trenutno. Z*** ovog premjestanja servera su to sikljucili. Trebalo bi ubrzo poceti ponovo raditi.
Imas tu i druge nacine placanja.
PayByCash i onaj PayByClick....
Samo pogledaj tacno.
Preko ovg prvog mozes placati postom, western union ijos neke nacine placanja.
Najsigurniji je western union.
Ima neki nacin da posaljes sms na neki njihov broj, oni ti odbiju odredjeni sumu sa racuna i onda ti posalju broj na mob.
Zatim taj broj moras ukucati u taj game code.
Za vise informacija posjeti njihov forum tamo imas detaljno objasnjeno. Stvarno ne znam nista o tome.
Znam samo da taj naci placanja ne radi trenutno. Z*** ovog premjestanja servera su to sikljucili. Trebalo bi ubrzo poceti ponovo raditi.
Imas tu i druge nacine placanja.
PayByCash i onaj PayByClick....
Samo pogledaj tacno.
Preko ovg prvog mozes placati postom, western union ijos neke nacine placanja.
Najsigurniji je western union.
emYR- je napisao/la:
aj neseri igra predobra uplatio sam premium 20 puta
| omg gdje ces pare davat za tu igricu bolan nebio nidze veze evo otidi na www.playrohan.com igrica izasla prije 15dana free je PREJAKA |
aj neseri igra predobra uplatio sam premium 20 puta
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.