Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Photoshop conflitcs

258 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.07.2008. u 19:49

Pri 1111 pokokusaju da instaliram PSCS3 i samo je 1 bio uspjesan ali sam format komp pa se izbrisao nakon toga svaki put se pojavljivao neki problem koji sam uspio rijesiti ali evo ga novi
http://img84.imageshack.us/img84/3273/oomd7.jpg

znaci nemam instaliran nikakav photoshop tako da neznam kako moze biti u onflitcu sa njim

@ nije vise
mala slika
ja nevidim ako je izbacuje ps problem vidi jesi li ga izbrisao

Scandal vidis da je rekao da nema
al ja mislim da nije u program files izbriso ono adobe
valjda znas
Izbrisi sve sto je vezano za ps
iz program filesa/adobe(tako nesto)..ili na add or remove programs (ovo si sigurno uradio)
onda ponovo instaliraj
vec imas instaliran .. -.-
down4life je napisao/la:
Da nisi pokrenuo slucajno jos jednu instalaciju u isto vrijeme?
ne
tesko da ti ovako neko moze pomoc.... ako ti bas treba photoshop, ja bi u tvom slucaju formatirao racunar.100% rijesava proble. pozdrav.
Makni skroz i izbrisi PS iz racunala i probaj opet install...c: program files/adobe/ sve to makni
task otvori ugasi sve sto je nepotrebno i moci ce
down4life je napisao/la:
de fino napravi link na sliku.
jel ti tesko copy paste?
p.s. pishe chovjek da je odradio format.. shta spamash
OggY je napisao/la:
jel ti tesko copy paste?
p.s. pishe chovjek da je odradio format.. shta spamash
ohani djecko, jesil pogledo sliku kad je tek postavio? 10x10 bila nemoj pametovat bez potrebe.To #1

#2 nisi tu da citiras moje komentare, niti bilo koga drugog, ako znas pomoc covjeku, onda napisi, ako ne, onda ne spamaj djaba.
ocisti registry hkey_current_user -> Software / Adobe
Ili koristi CCcleaner
Tamo u registry vidi ima li upis od Adobe-a, ako ima delete ga ako nema onda stvarno neznam probaj opet formatirat ako ni tad nemogne onda ti nema spasa, nego da koristis Adobe PhotoShop Portable ja mislim da ima i CS3 verzija ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.