Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Photoshop 7 Effect ?

118 pregleda · 7 odgovora · otvorena 22.08.2008. u 19:40

Dragi moji

potreban mi je neko ko ce mi objasniti kako se u photoshopu 7 mogu uraditi ove linije (zute) koje ocrtavaju lik,ove vanjske linije....nadam se da me razumijete.

http://onlinegames.ucoz.com/image/img6/9849568CounterStrike7cd51a43jpg.jpg
admrZ je napisao/la:
outer glow ?
Gdje da to nadjem,mozes malo pojasniti i jos nesto

kada hocu da isjecem neku sliku kako bih je stavio na neki wallpaper,kako da je izrezem a da ne bude nekih ostataka od pozadine koja nije potrebna,radio sam sa lassom i sa extract....
Mushica200 je napisao/la:

kada hocu da isjecem neku sliku kako bih je stavio na neki wallpaper,kako da je izrezem a da ne bude nekih ostataka od pozadine koja nije potrebna,radio sam sa lassom i sa extract....
transparent background a to drugu ides na layer-layer style i nadjes outer glow ::::::::::::::

moras prvo u novi layer stavit samo ta 2 lika i ides desni klik na layer i bledning iotions i selektuj outer glow

edit: za to da odjeces sliku koristi se pen tool
ScandaL je napisao/la:
moras prvo u novi layer stavit samo ta 2 lika i ides desni klik na layer i bledning iotions i selektuj outer glow

edit: za to da odjeces sliku koristi se pen tool
Sve ja to odradim fino,al ostane mi uvijek poneki ostatak iza slike :/

Ne znam kako da ga uklonim pa B O G
Sve ja to odradim fino,al ostane mi uvijek poneki ostatak iza slike :/

Ne znam kako da ga uklonim pa B O G
moras da dobro iskruzis... ili ides

www.render-world.com

i tu se regas skines counter strike render i eto nemoras nista ni kruizt
Desni klik na layer i ides blending option i tu ces naci outer glow pa se malo poigraj! Skontat ces!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.