Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Photoshop cs3 ili cs4

182 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.12.2008. u 06:24

Ovako , koristio sam opciju trazi za cs3 i koji sam god skinuo izbacivao je neki error (nesto licence expired)
probavao sam skinuti cs4 sa www.adobe.com i kada sam ga skinuo bio je u nekom .dmg formatu , Mozeli mi iko dati pravi Photoshop link da mi neizbacuje ove errore i da radi... cs3 ili cs4
Unaprijed zahvaljujem
sine, ciro ti tvoj kaze, cs4 je najbolji trenutno, a davno nije ni izasao, a sto se tice te license moras imati Key (registracijski). Mozes ga naci na netu , a ew ti link za download (al cs3)

http://www.download.com/Adobe-Photoshop-CS3-Extended/3000-2192_4-10011172.html?tag=mncol&cdlPid=10701839

Key-evi su ti:

[color=red]ZABRANJENO DAVANJE KEYEVA ![/color]
~skala

Post dobio šamar od skala

MakaKing je napisao/la:
sine, ciro ti tvoj kaze, cs4 je najbolji trenutno, a davno nije ni izasao, a sto se tice te license moras imati Key (registracijski). Mozes ga naci na netu , a ew ti link za download (al cs3)

http://www.download.com/Adobe-Photoshop-CS3-Extended/3000-2192_4-10011172.html?tag=mncol&cdlPid=10701839

Key-evi su ti:

ZABRANJENO DAVANJE KEYEVA !
~skala

Šta su zabrane ?
Naravno, kao i na svakom drugom sajtu, i na GAMERS.ba postoje neka pravila i zabrane. - sve što asocira na nacionalizam i bilo kakve druge diskriminacije će biti sankcionisano - nepoštivanje i vrijeđanje drugih članova komune - warez je strogo zabranjen ( mp3, cijele igre, programi, filmovi, cd-keyevi, crackovi, itd. ) - spam tj. floodanje je također strogo zabranjeno. Iako su tu neke protekcije, ne mislite da administracija sajta ne prati vaše postove. Ukoliko ne budete poštivali pravila dobivate privremenu ili trajnu zabranu foruma
zasto kada ovo skidam skida u nekom .dmg fileu kojeg nemogu otvoriti ?:S
TomY je napisao/la:
eh eh ja imam cs3 i cs4 :P:P full verzije
imam i ja :P:P:D
StoRm_ je napisao/la:
imam i ja
daj mi molimte na pm ili ovdje dje znas
ajd na pm

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.