Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link Zaključana

GAMERS.ba v5 beta

5.984 pregleda · 246 odgovora · otvorena 05.07.2008. u 14:05

Nakon par mjeseci rada, imam zadovoljstvo da vam predstavim potpuno novi GAMERS.ba portal. Zašto potpuno novi ?

Možda vi to ne biste primjetili, ali svaka linija koda je ispisana iznova, a koliki je to posao može vam samo ash reći.

Već dugo su najavljivani neki noviteti na sajtu, a sada smo umjesto noviteta dobili potpuno novi, brži, efikasniji gamers;

- mnogo bolje optimiziran sajt i forum ( web 2.0 )
- lakše je dodavati nove stvari kada imamo dobru osnovu
- bolja organizacija sajta
- napokon uvedene recenzije
- dodani mečevi ( iako ima još posla na njima )
- klan podforumi ( svaki klan ima svoj podforum, modove dodaje vlasnik )
- dodaci na profilu ( block, medalje, slika, posjetioci, WoW karakteri, SteamID, bi'će još stvari )
- na forumu uvedene sticky teme, promjenjen princip "pomoć" tema - nema više za 0 bodova
- novi podforumi i moderatori
- antispam ( ne možete pisati dva posta u dvije minute )
- linkovi ( profil/username, /forum, etc. )

Skrenut' ću vam pažnju na praćenje foruma, radite to putem foruma, ne putem indexa.

Ono što se još mora dodati jeste Shop ( prioritet ), a ostale stvari su iznenađenja za koja se nadamo da će vam se svidjeti ( kada ih uvedemo ).

Zašto čekati beta testiranje kada svi mi možemo biti beta testeri ?

Sve bugove i nedostatke prijavite na ovoj temi ili meni na PM ako mislite da su greške koje se mogu zloiskoristiti. Prethodno pregledajte ovu temu da utvrdite da li je bug već prijavljen.

Ako vam nešto nije jasno, http://www.gamers.ba/pomoc

Uživajte u vašem i našem najboljem gaming portalu, GAMERS.ba
abasi je napisao/la:
neprikazuje se ovde ali ako se tebi da svakome pojedinacno ulaziti na profile da vidis postcount onda nije ukinut 
Pa npr kod mene niye , waljda nije ni ko ostaatka ? :]

Nek0ntam zashto nebi kod swih radilo ?:]
Neznam zashto mumlate bezze, nije loshe uopshte. Lopako, ipak je ovo BETA :)

kemo :*
extra!svaka vam cast momci imate 10 ku od mene svidja mi se onaj block.

i preglednije je kad gledam neki profll.
Moram priznati da je nova verzija jako sam zadovoljan i lagano, jednostavno,... Bice bolje kad bude full.
FataL je napisao/la:
Ne brini, bi'će uveden dok imadnemo dovoljno materijala ;)

Usput da najavim bezbroj noviteta u Shopu, o-tom po-tom.
Hvala za odg.  :) Ps. stavite one smajlije kao na derneku :) poz
Svaka cast..
nego tesko se naviknut itd...
za pocetak ocjena 7 :)
FataL je napisao/la:
@ Veslator : uradio si neki wirac qrac i doš'o ovdje pamet prosipati, kao što rekoh na izgledu ima najviše posla i ovo je samo beta verzija. A svoju definiciju web 2.0 zadrži za sebe, naći će se neko dijete pa pomisliti da si zaozbiljno mislio dok si pis'o post ( što se definitivno ne može tako atributisati gledajući na tvojih zadnjih 20 postova ).
Neserdaj, jel ti pamtis ? nedoreceno ( znas li razlog zasto si dobio admina ? budi zahvalan. ) i nedoticno ( pojedine stranice )

Ovo je moja kritika na stranicu ne na izgled iste. Ako volis slusati JA-Govornike, onda jbg NI TI DRUGIMA NE IDI NA CHUKU.

ne kazem da je tako los, samo ne bi skodilo da je malo bolji.
b0k1 je napisao/la:
Pa npr kod mene niye , waljda nije ni ko ostaatka ? :]

Nek0ntam zashto nebi kod swih radilo ?:]
Kod mene bar nema =) nisam nista cackao ^^
Od mene 9ka zobg sitnih bugova, inače je sve ostalo odlično. ( i ikone na forumima

Web 2.0 zakon
bU je napisao/la:
Ima puno izmjena jos da se uradi, ovo smo pustili samo da imate na necemu da budete 
jarane ado ja htjeo da dodjem kod tebe u kancelariju da te pitam kad ce gamers xD
abasi je napisao/la:
Kod mene bar nema =) nisam nista cackao ^^
Prestani me citirat 

;*
Previse furate gamers na sk gaming iskreno svidja mi se vise stari gamers nego ovaj novi al vremenom ce se to popraviti 
b0k1 je napisao/la:
Prestani me citirat 

;*
>,..,<
ma odlican cista 10, malo je pocetna nepregledna ali opet 10 ^^
ima dosta novih stvari,sto je stvarno super.Ali iskreno,ovaj izgled gamersa je totalno los,barem meni...
Ako ne budete maximalno pazili na spamm,tj.glupe, nepotrebne postove sav trud ce biti uzaludan..

Dakle,nekonstruktivan,forum bez inteligentnih postova i postera nije dobar forum..
bitniji je kvalitet od kvantiteta..

Salute!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.