Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

adsl 3G problem

126 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.06.2008. u 12:15

znaci koristim adsl 3G i presao sam limit 16.6.
i od tada sam igrao cod na FREEZONI,ali nekim razlogom mi se limit povecavao a nisam gleda video na youtube i ostalim....Pass promijenio ali nista,sad mi je se limit povecao na 4.2!

Znal ko sta moze biti problem i dali freezona trosi kad predzem limit?
freezona ne trosi....provjeri kad se konektujes na free moze li otvoriti ijednu net stranicu(ili vidi da li ti je username@bihnet napisano)

i adsl bandwith ne obracunava u realnom vremenu nego 8 sati kasnije ja mislim....a nekad i duze

edit : silver: kazem da proba otvoriti stranicu jer ako moze onda nije na free, nisi me shvatio
               wizz je napisao/la:
freezona ne trosi....provjeri kad se konektujes na free moze li otvoriti ijednu net stranicu(ili vidi da li ti je username@bihnet napisano)

i adsl bandwith ne obracunava u realnom vremenu nego 8 sati kasnije ja mislim....a nekad i duze

ma uredu mi je freezona username@bihnet
al opet raste jbg a pass sam promijenio ima 5 dana Neznam sta bi mogli biti
nazovi adsl sluzbu ..tako sam i ja jednom nisam nikako bio na netu cijeli dan ja usao sutra kad pise 200 mb potroseni ja ih nazovem i isprave kradu jarane kradu
ADSL brojač krade ljudima pare, naviknite se

Zna da ne radi po 5 dana i onda kad te opuca u glavu onom cifrom tamo... Plačem eo i sad
Ako ti je bilo kako ukljucen INTERNET a ne FREEZONA trosi ti
               wizz je napisao/la:

Kada si na freezoni nemozes otvarati nikakve net stranice , mozes samo www.bihnet.ba , i nemozes koristiti nikakav messenger
cccc netreba drzavi pare davat ebem im sve lopovsko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.