Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bihnet

179 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.08.2008. u 14:27

E vako raja cuo sam da se nekako moze preko free zone
da moze msn to mi je rekao jedan jaran ali nevjerujem da moze pa eto ako bi mi neko mogao da rekne ako moze neka mi objasni kako meni je adsl 3 gige unaprijed hvala..
kad ukucas www.gamers.ba, ima gore lijevo trazi, tu kliknes lijevim klikom, uzmes tastaturu (to je ono sa tipkama, lici na dasku za meso, samo nije ni slicno..) tu ukucas naprimjer "free zona" "cs na free zoni" ili sta ti vec treba, kliknes lijevim klikom misa na "trazi" i on ce ti svasta naci, tu potrazi odgovor..
nadam se da sam detaljno objasnio..
sad se pitam sto ljudi hackaju g.ba- zbog takvih kao ti.. ako nema 756147 tema o tome- je*i me u sve rupe

Post dobio aplauz od bak1r

Nemoze na 3 , moras ima 9gb ,
i meni jaran pokazao da moze a nece reci kako uradi .
xD
xE0N je napisao/la:
xD
Potpisujem.

Sa 3g paketom ne moze, a sa ostalim ne znam.)
xE0N je napisao/la:
xD
Imam 9 gb ..Ima li igdje tut?
odes na bhtelekom portal,logujes se,imas ono nesto video chat,logujes se,dodas msn kontakt,konektujes se i et.....
i nakon 3min pricanja sa nekim izbaci te xD bitchnet -.-'
deLL je napisao/la:
odes na bhtelekom portal,logujes se,imas ono nesto video chat,logujes se,dodas msn kontakt,konektujes se i et.....
i nakon 3min pricanja sa nekim izbaci te xD bitchnet -.-'
izbaci te ako si afk, radi u video chatu i nece te izbaciti!
ebes bihnet vise

pokazali su se: lopovi, kriminalci, levati, debili, svaki kreten tamo posao ima u odjelu podrske to smo vidjeli i sa jos jednim IP...

http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=55&t=13829

eto ti sve detaljno , neznam gdje moze gdje nemoze
Joj ja imam Adsl 3G brzo cu prec na 9G pa mozda mi neko mogne objasnit kako to uradi

ali i onako MSN malo skida kad imas 9G to je nista
pa da recimo igras na bihnetovim serverima preko FZ ili skidas nesto sa FZ i istovremeno pricas na MSN bez da se konektujes na obicni net =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.