Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PING SKACE

360 pregleda · 22 odgovora · otvorena 16.06.2008. u 22:17

Pozz svima imam problem koji me pati vec duze vremena, majestiC je moj nick neki me poznaju a neki jos ne poznaju...

Eh, owako dobro procitajte dakle konekcija mi je GLOBAL NET PAKET MID 9gb 1500/1000kb/sec..

Dakle modem mi je spojen na integrisanu mreznu kart na maticnoj i t je sve ok, i imam drugi comp on je spojen na lanu preko LAN karte na PCI.-slotu i oba compa super rade dakle net otvaranje stranica i sl. sve regulara ali samo je problem dakle kad ja u CS da igram na bilo kojem serveru meni skace ping dakle kad udjem PING je 50 cim krenem ping skace ne normalno na 300, 400, 500, 600 itd, dakle skace ko lud, cim se pocnem pucat sa nekim skace ko lood opet, sve sam rateove probao ali nista!

Ali kad odem na drugi comp. koji je na lanu i kad tu udjem u cs sve je super ping ne skace a cim ja udjem na svoj comp. ping skace dakle ovo me muci mjesecima ne mogu nista da skontam pokusavao sam mjenjat LAN karte ma svasta nesto ali nista nije pomoglo i FORMAT compa i drugi CS instaliro ma svega toga ali nista....

mislim da ste skontali o cemu je rijec i ako neko zna sta je problem nek napise i kako ga se mogu rijesit, bio bi vam jako zahvalan...zamislite samo sebe u takvoj situaciji...a drugi comp mi je od starog tako da na njemu pucat...ž

HVALA UNAPRIJED

Ako imate pitanja ako vas jos sta zanima napisite!

majestiC
               majestiC je napisao/la:
dobar post iskreno od tebe i tacno je sve....ali ipak hocu i od kuce malo pucat GL

axaxax

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.