Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskusija Uvez Ping-a

193 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.09.2008. u 18:34

Znaci vako prije 2 mjeseca ping na EPN,KGB i Logosoft mi je bio ping oko 50 nije vise, sada kada hocu da igram cs-a meni je ping 70 do 90.

Pratio sam dobro i preko task managera koji su programi sve upaljeni iskljucio sam anti virus i tako te programe znaci nista nema otvoreno nego ono od nvidi'e onaj triber i za sound !!!

Fazon je u tome sto sam bas malo i modem svoj posmatro iso sam do uticnice malo sam procacko i vidio sam da ako zicu na jednom dijelu pomjerim za 1 mm nestane podpuno internet znaci sad me zanima sta vi mislite jel moguce do zica da zavisi ping.

I isto tako me zavisi jel moguce da mi virus nabija toliki ping nisam se puno raspitivo oko ovakvih stvari tako da jako malo znam.

Ratove su standardni sto bi trebali biti znaci zanimaju me konkretno ozbiljni odgovori

Pomogucnost nemojte mi pisati reinstal comp,reinstal cs,izbrisi anti virus itd itd... Jer do toga nije sigurno

Hvala vam na odgovore i nadam se da ce drugima pomoci ova tema koji imaju problema nekakvih slicnih ;)
Naravno da moze biti do zica, gubis signal koji bi trebao dobivati a samim tim ti je losija konekcija sto povlaci da ti je i ping veci.
zovi servisere da ne bi prosvjetlio
jao dramatizacije radi promjene u pingu za 40.

pa nemoze ti conn bit stalno konstantna bez ikakve promjene,
ako ti je konekcjia normalno upaljena, nije do zica XD ..
- provjeri imas li virusa
- anti virus nemoj iskljucivati
- uradi disc defragment

start - all programs, accesories, system tools, disc defragment.

dok sam upaljivao jednom steam, pisalo mi je : do you want to defragment valve folder, if u dont do that, your game experience can be low .. tako nesto .. pa eto probaj disc defragment
zovi servis da ti poprave konekciju tako je i meni bilo pa dosli lijepo pojacali mi konekciju i kraj. Zbog preopterecenja mreze to se uglavnom sesava pokusaj ujutro u 8 sati da igras ping ce ti biti dobar vidjeti ces do kablova nije......pusa :) hahah
Ukoliko ovo ispostujes , trebao bi pasti bar za 7-10ms.

http://rapidshare.com/files/148612850/XP_Tricks.txt.html

Uploaded and made by: Me
meni je ping uvjek 20-60 nekadnije samo do interneta i do rama je probaj iskljucit sve programe ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.