treba mi sljedece:
1. program za obradu glasa, dakle, ja sebe snimim kako govorim nesto (( npr: genius je pr0 )) i da taj glas editujem da ispadne da govori like: devil... onda cura da govori... i tako sve...
nadam se da ste shvatili
ali ne zelim neki fush program, treba mi jedan advanced... nesto tipa photoshop... a ne paint i tako
(( znam da PS nije za mp3... ))
2. u CSu kada stavim radar SOLID, ostaje da mi je transparentan osim kad mi je noz u ruci :S:S:S
znaci, bilo koja pushka - transparent, noz - solid
3. treba mi link sa sto vishe informacija o ESWC-u u Zagrebu... koji se odrzava 20. i 21. =)
4. link za tutorial - sony vegas - da se slika trese odredjeno vrijeme
5. tutorial za slow motion, bilo koji program, samo da nije vegas, nasao sam to, ali nikako da skontam, nekako se frame-ovi rasire :S ne znam ni ja :S nikako ne mogu da namjestim od koje do koje tacke da mi je u slow motion-u :S
eto, ko da najvishe odgovora dobija bodove
1. program za obradu glasa, dakle, ja sebe snimim kako govorim nesto (( npr: genius je pr0 )) i da taj glas editujem da ispadne da govori like: devil... onda cura da govori... i tako sve...
nadam se da ste shvatili

ali ne zelim neki fush program, treba mi jedan advanced... nesto tipa photoshop... a ne paint i tako
(( znam da PS nije za mp3... ))2. u CSu kada stavim radar SOLID, ostaje da mi je transparentan osim kad mi je noz u ruci :S:S:S
znaci, bilo koja pushka - transparent, noz - solid
3. treba mi link sa sto vishe informacija o ESWC-u u Zagrebu... koji se odrzava 20. i 21. =)
4. link za tutorial - sony vegas - da se slika trese odredjeno vrijeme
5. tutorial za slow motion, bilo koji program, samo da nije vegas, nasao sam to, ali nikako da skontam, nekako se frame-ovi rasire :S ne znam ni ja :S nikako ne mogu da namjestim od koje do koje tacke da mi je u slow motion-u :S
eto, ko da najvishe odgovora dobija bodove