znaci napravim movie odem render us napravim da mi otvori windows mediom ,sacuvam al kad udjem da pogledam movie slika tamna ,u cemu je problem i sta trebam uradit il podesit ?
Pitanje
Poništeno pitanje
5 bodova
vegas 7.0 problem
192 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.09.2007. u 17:22
desava se svima ko prvi put napravi movie .. i meni naravno
idi samo na render as ... pa fino procitaj sta ti pise .. trebao mi wmv format ne sjecam se tacno .. al kad pocne rendering treba da traje prawo dugo i da se movie krece u slow kako proces ide ...
idi samo na render as ... pa fino procitaj sta ti pise .. trebao mi wmv format ne sjecam se tacno .. al kad pocne rendering treba da traje prawo dugo i da se movie krece u slow kako proces ide ...
Struja-.- je napisao/la:
samo se noobu moze desiti ja prvi put pravio i nije mi se desilo i to pravio na nekom 10 jeziku mi bio vegas
desava se svima ko prvi put napravi movie .. i meni naravno idi samo na render as ... pa fino procitaj sta ti pise .. trebao mi wmv format ne sjecam se tacno .. al kad pocne rendering treba da traje prawo dugo i da se movie krece u slow kako proces ide ... |
samo se noobu moze desiti ja prvi put pravio i nije mi se desilo i to pravio na nekom 10 jeziku mi bio vegas
aa1 je napisao/la:
Dobro ti ba nije reko kako si ti pravio vec je momak pito u cemu je problem!
| samo se noobu moze desiti ja prvi put pravio i nije mi se desilo i to pravio na nekom 10 jeziku mi bio vegas |
Dobro ti ba nije reko kako si ti pravio vec je momak pito u cemu je problem!
nisam se njemu ni obraco
Verovatno nisi lepo rendo..
Javi mi se na msn da ti pomognem
Javi mi se na msn da ti pomognem
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.