Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pravljenje Fragova(cs filmova)

107 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.07.2008. u 11:44

Pozzzz ljudi ... ovako...
Ovih dana mi je bilo dosadno pa sam odlucio da napravim cs film (frag).
Skinuo sam Sony Vegas 8.0 u kojem se edituju fragovi al imam drugi problem... kad snimim svoju igru komandom "record" dobijem file u .dem formatu... e sad kako da taj format pretvorim u neki drugi il kako da editujem u Vegasu...
probao sam Fraps al punnnnooooo SHTEKA!!!
Spameri zaobidjite temu... Da imam bodova dao bih al nemam... ajd PLZZZ NEK NEKO POMOGNE!
cekaj jesi li snimio demo pa onda frapsovo
ili si u igri
namjesti na frapsu veci fps
nema druge solucije, moras preko frapsa ili da demo snimaš sliku po sliku u jedan folder i kasnije spojiš u movie
pu idiola vid .. kad snjimis demo ,upalis fraps i udjes u cs ides viewdemo i npr zike i kad gledas demo sa frapsom izvuces ono najjbolje , onda kad sve zavrsis odes na fraps movies pa onda nadjes taj video i pregledas i mozes ga staviti u koji god oces file gl nesto sam sad napiso neam pojma tek sam usto pa ti vidi
pitaj fightera i pachangu oni se to bolje razumiju! btw nemoj kad napravis objavljivat movie na g.ba tek ti je 1
KurToNinHo je napisao/la:
kako nashtimat veci fps,..... :?
netreba ti to ba
kad simas demo "record ime"
onda upalis fraps i udjes u cs i ukucas u konzolu "viewdemo ime"
i onda izdvajas sa "F9" isjecke ili ako vech imas demo "viewdemo i njegovo ime" i isto sa frapsom izdvajas
Posto viidim ne znas sa FRAPSOM onda mogu mislit kako ce ti bit sa VEGASOM.. zato idi c:/program files i nadji movie maker to ti je zakon
POZZ & GL :)
Radim u Vegasu neke filmove koji nisu vezani za cs ...al sad sam htio malo cs da isprobam pa neznam sa frapsom mislim radio sam al nisam iskusan... i znam fightera u istom smo gradu i cuo sam da radi Fragovi hvala ljudi ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.