Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

Kreativnost na drugi način!

763 pregleda · 33 odgovora · otvorena 28.05.2008. u 21:25

Vidio sam da se o ovome prića i na drugim forumima, pa reko da i ovdje pokušam.

Radi se o tome da na postavljeno pitanje date što kreativniji odgovor.

Na primjer:

"Nalazite se u pustinji, imate jabuku u ruci i napada vas lav.
Kako ćete doći do Rima?"

Jedan member je odgovorio slijedeće:

"Bacite jabuku u vazduh, a poznato je da jabuka ne pada daleko od stabla. Popnete se na to stablo i kad vidite da vas lav ne može dohvatiti odahnete i "padne vam kamen sa srca". Taj kamen pogodi lava u glavu i ubije ga. Kad vidite da je lav mrtav vi ste sretni i kako se ono kaže - na konju ste - i sa tim konjem krećete na put, a zna se da svi putevi vode u Rim. "

Valja se ovoga sjetiti! Jel da?

Dobro, nudim 10 bodova za najbolji - najkreativniji - izvrnutiji odgovor Nije nešto puno ali eto, vrijedi zabave ^^

Pitanje glasi:

"Imate reket (teniski) i fudbalsku loptu (Kappa). Sjedite na južnom polu. 2 Vuka vas čekaju iza brda. Kako ćete doći do Pariza?"

Možete se služiti ovim poslovicama kako bi to sve izgledalo interesantnije:

http://www.yurope.com/people/nena/Poslovice/

GL & HF!
               Wizzard je napisao/la:
Kreneš do brda,1 vuk te vidi i otmu ti loptu, a zna se da je "Oteto, prokleto", i vuk propadnu kroz led, drugi te i dalje čeka. Ti ljepo sjedneš na vidik i ti gledaš vuka, a vuk tebe, i tako prođe zima, a zna se da vukovi stare brže od nas, I za nas je to samo jedna godina više, a njemu je to sedam. Znamo da su vukovi društvene živtinje, uvijek u čoporu, pa za njega vrijedi ona"Od samoće ništa gore nema" i vuku dosadi i ode, a ti znajući onu: Bolje bjele novce čuvati za crne dane, si ostavio koju hiljadarku u banci, a gradovi su uvjek u dolini a "Što je više brdo to je dublja dolina" pa ti malo prošetaš, dođeš u grad, digneš pare, kupiš Oslobođenje na trafici a njihov moto je "OD nas nemožete pobjeći" i njihova te redakcija nađe, odvede te u sve za ljubav, ti slažerš da imaš rodjaka kojeg nisi vidio deset godina i on živi u Parizu, i oni te odvedu tamo.

Hahahahaah svaka čast!!

Al se nasmijah hahahaha.

Favorit
               Sequnix je napisao/la:
Hahahahaah svaka čast!!

Al se nasmijah hahahaha.

Favorit

tema sto si digao je za pohvalu....ali sto spamas i komentarises svaku prici?
Onome, ko ume da ceka, vremenom sve dolazi.
I tako umru dva vuka , a ja odem sa reketom i loptom u pariz HAH
"Imate reket (teniski) i fudbalsku loptu (Kappa). Sjedite na južnom polu. 2 Vuka vas čekaju iza brda. Kako ćete doći do Pariza?"

Eh vako... Ja sanjo da imam reket teniski i fudbalsku loptu, zima drama na juznom polu kad 2 vuka na mene. I ja se probudim u Parizu , kad u zagrljaju dvije picoke. Valjal ?
E evo drugi nacin ..

Ti kazes da nas cekaju dva vuka iza brda..

Ja kazem sam sebi kakve to ima veze sa mnom sto me cekaju 2 vuka kad sam ja Helikopter.. i tako ja odhelikoptam do Francuske .. ja gluposti
redman je napisao/la:
Hannibal ante portae

E ovako

prvo dignes Dedicated server kod kuce da lagaa,zatim zovnes vukove u igraonicu i das im ip da igraju preko neta u tvom serveru,oni udju,njima laga,i oni pobjegnu sa tvojim reketom i loptom u Terru da se zale,a tebi ostane Viza ia vionska karta od njiha dva...
Sjedis u podmornici ispred tebe formola iza tebe avion , kako se izvuci

Kazes cigi da zaustavi ringispil

brb

LavShinoda je napisao/la:
Sjedis u podmornici ispred tebe formola iza tebe avion , kako se izvuci

Kazes cigi da zaustavi ringispil

brb

davno vidjeno , al et , svi te fale ovdje ,
bas si
Poznato je da vuk dlaku mijenja, ali cud nikada, pa iskoristite tu dlaku i preobucete se u vuka, te tako dodjete do Atlantika. Zatim sjednete na loptu i otplutate do Francuske. Obzirom da se u Parizu igra Roland Garros, nece vas tako lako pustiti tamo, pa cete se onda preobuci u tenisera tako sto cete staviti kapu, kacket (tj. loptu Kappa) i uzeti reket, tako da ste lagano u Parizu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.