Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

POzz Svim DotA pros :D

836 pregleda · 58 odgovora · otvorena 26.05.2008. u 12:42

Moja ekipa i ja smo sada igrali 1put "pro organizovan turnir",bio je kao Tuzlanski Kanton challenge..i sasvim je lagano bilo.
Zato sada sa svojom ekipom trazim nove izazove.van Tuzle.

Ako ima kakav turnir(iznad 300km prvo mjesto) bilo bi jako nice.

Ako ima bilo koja ekipa da ima volju 5v5 apxl(stable map)..bilo na xPam,bilo na GGC,et,neka se [email uklonjen]

HF
MOmci,prije svega,ja ovaj thread nisam otvorio da bi se pljuvali.vec da vidim imal nas da se saberemo,da uspostavimo mozda i neki tim za WCG u Cologne.jb.t gledam kako srbi se organizuju i igraju kvalifikacioni turnir u beogradu,sto mi nebi...sto nebi mogli nac 7igraca koji ce predstavaljat BiH?
Sto smo toliki kreteni da samo trazimo razlog kako da jedni druge ukopamo..SKULL je sumnjao u nas..vidio je kako igramo,,prije svega..imate tu i 2 replaye stoj Gringo postao..

Ja necu pricu..ja sam za gamers.ba cuo prije 5dana,odmah se prijavio,da bi nasao kakve GOOD GAMES.a ne da bi se svadjao sa vama..zato guys..calm down...

A sto nismo bili na turniru u mostaru,sarajevu,,kako smo mogli znat za to?kad smo za gamers.ba saznali prije 5dana ..Gdje ste vi bili u Tuzli......Nego sve sto ocu je ..da se nase 'pro' ekipe sakupe...da igramo koji dobar game..imate nas mail.ggc ID..imate ovaj thread,izvolite...odazovite se!
SpadeFive je napisao/la:
nah idioti ,.... citam temu i smijem se. Samo pricate prazne price i govorite kako ste jaki, -.- dodite i pokazite nekad nesta kad organizujemo, a ne ja napravim da se okupimo u bi roomu a niko nece da dode, kasnije mi pricaju kako su pro. -.- Autici su dobra stvar, za neke.

samo pricaj samo... nama govorite da nesto spikamo kad ste tako odlucni skupi te svoje sljude u bi room pa da igramo kad god oces, 10 puta su ljudi rekli svoje ggc nickove i opet sam se jedna ekipa javlja smijesno stvarno, i mi idioti ispadamo, sto ste gengsteri
VamoS_GringO je napisao/la:
Kao prvo ne vrijedjaj nas.
Kao drugo nas ne zanimaju ti lokalni turniri jer smo vidjeli koji je to nivo...smijesno.Dobili smo neki tim koji su osvajali turnire po bosni,ne znaju warda postaviti.Ljudi nikad nisu culi za orbwalking,lane control i jos druge pojmove koji bi svaki pro trebao znati.Tako nisam bas optimistican sto se nasih gamera tice jer dotu neces nauciti ako igras samo s frendovima u lanu i ako ne gledas replay-e ili citas guidove i strategije.Sto se mene tice mi "idioti" smo spremni da igramo protiv tebe i tvoje ekipe.imas moj i jesusov mail i acc na ggc pa se javi.

hahaha. ma gamers.ba forumi su ti poznati po ovakvim svadjama. uvijek neko nekog lozi, vrijedja i tako, a kad treba odigrat svi se usute.

ako ce bit taj turnir u capljini dajte malo vise informacija. nije mi bas blizu, pa ne znam iplatil se ici. Jedino ako bude tamo negdje poslje 20og juna dolazim 100% sa poprilicno jakom i ugiranom(dobro, manje vise) ekipom koja je sposobna da osvoji taj tur.

loki, ako ti za njih nisi cuo ne mora znaciti da su slabi. ili su povuceni i stide se, ili ne mare za bosansku dota scenu.

ja ne znam sta je orbwalking, nisam nikad citao guidove ni strategije, niti sam gledao replaye i opet se smatram proom.(jesam skroman) sve sto znam, naucio sam sa rajom, uglavnom preko LAN-a.

rado bi napravio ekipu da se dogovorimo za 5v5 preko gga al nemam zivaca da okupljam raju. valja se uigrat, a jos sad ljeto...
Eeej kralju...pokusaj okupit 5svojih najjaci...samo napisi ovdje kad i koliko sati,,,ima da tis e nacrtamo
ma smijesno.... ja nisam rekao da su oni slabi, mada jesu, al' et , skull1 moj skill ne diraj jer nemas pojma o kako velikoj stvari se radi =))) pozz sinovi kad se okupite na ggcu javite mi da dodem da se smijem, okupicu ja svoj klan TMNT xD
dodite da vas vidimo, neg ProfA nam je u Italiji, moci moram dati da instalira wc3, tako da se necemo uigravati ... svi koji hoce da igraju neka dodu.
SpadeFive je napisao/la:
ma smijesno.... ja nisam rekao da su oni slabi, mada jesu, al' et

.Jesil ti gledao nase replay-e?Ako nisi onda nemas pravo ovakve gluposti pricati/pisati.De post vi kakav link za replay da vidim vas,pa se onda moze reci ko je los a ko dobar.Mi i dalje cekamo na mec...
SpadeFive je napisao/la:
ma smijesno.... ja nisam rekao da su oni slabi, mada jesu, al' et , skull1 moj skill ne diraj jer nemas pojma o kako velikoj stvari se radi =))) pozz sinovi kad se okupite na ggcu javite mi da dodem da se smijem, okupicu ja svoj klan TMNT xD
dodite da vas vidimo, neg ProfA nam je u Italiji, moci moram dati da instalira wc3, tako da se necemo uigravati ... svi koji hoce da igraju neka dodu.

Pro ekipa ja cak nemam ni wc3 hahah

Btw,ako ti je skill velik ko i IQ,velika je stvar sto uopste znas pokrenuti warcraft DD (SALIM SE ) Poz ljudi,..nemojte se svadjati i prepirati-bacite koji game i stavite replaye.****m mu ***** 21.stoljece je .zar je toliko komplikovano odigrati online game?ajde cheers
Buba je napisao/la:
Pro ekipa ja cak nemam ni wc3 hahah

Btw,ako ti je skill velik ko i IQ,velika je stvar sto uopste znas pokrenuti warcraft DD (SALIM SE ) Poz ljudi,..nemojte se svadjati i prepirati-bacite koji game i stavite replaye.****m mu ***** 21.stoljece je .zar je toliko komplikovano odigrati online game?ajde cheers

idiote -.- ...znamo svi ko ima najveci IQ zato suti -.- i napravi wc3
btw. hocemo igrati sa ovima ?
nah ja nemam zivaca da se prepirem, pa ako uspijemo napraviti ekipu igracemo, ajde nema veze oni su pro tim, mi smo noobovi iz Butmira.
SpadeFive je napisao/la:
ajde nema veze oni su pro tim, mi smo noobovi iz Butmira.

da
its a bird? its a plane? No, its BUTMIR GANG!
ajde recite kad hocete da igrate... ggc jedino , nadam se da znate sta je .
sry za double post al ti ovdje traze nekakve bodove da mozes edit post...?!? Samo jos da se osvrnem ne ono vrijedanje od ovih raznih bosancherosa,ovo je jedini forum na kojem ne mozes normalan post poslati a da ti neko ne **** odmah ***** ili sta vec!?Ovaj place sto je "morao" cekati ne znam ni ja koliko minuta u bih room pa nas naziva idiotima,noobovima...nisu dosli a ko fol pros bla..(jos 2-3 besmislene price koja ubija u pojam)..bla..bla itd,itd... Care ako mislis da si zanimljiv s tim sranjima onda se grdno varas,ispadas/te samo seljak/ci u nasim ocima.Mogao si lijepo pitati sta se desilo i mi bi ti objasnili.Sto se tice ponasanja/mannera mogu slobodno reci da je ovo najgore mjesto.Procitao sam dosta postova i mislim da je to sramota sto radite,aj ako je zajebancija il tak nest al ovo je cisti prostakluk.Sto se mene tice ne moramo ni igrati,ionako bi vas poderali za 20-25 min(mogu za to vrijeme nesot zanimljivije i korisnije raditi).Ja cu visiti na nekom cro roomu pa ako mi ko sta ima reci,bujrum.
Alo,,,daj ba koji vam je s.hit momci,,,jbt nisam otovrio thread da jedni druge ljujemo.kulirajte,,a ja memmon,herceg,sigrada,i kai smo cekali 48min na bih room,,,bila 2lika iz De i 1lik za BG...zato nemojte mi prosipat da ste bili tu...ili nas 5vamo stvarno smo pukli ili vi lazete..a imam screen shot u 21i30..nema 8ljudi na room/u...

Vi recite kada ocete da igrate,,ali postujte i budite tu,ako ja mogu potrosit sav kredit da uganjam likove da igraju...
idiotizam.. mi smo vas cekali od 21:45 do 22h : 20 nigdje nikga nije bilo, meni svi frendovi online, bilo nas 30, samo da ste dosli i rekli ajde da igramo, nah nista od ovoga nece biti, i koj me je zvao na GGCu juce, -.- tada sam igrao nisam mogao ogd, pitao me nesta jesam ja sa gamers.ba ? :S il slicno, ajde nigdje veze odigracemo nekad. --- (valjda)
OMFG,,,,taj lik sto te whisp i pitao sam bio ja...a cisti primjer idiotizma..znaci mi samo sto smo popizdili od cekanja i isli na cw room..vi ste dosli..imba...aj da vise ne pravimo frxx...moj ID je ZeRoSTyLed,msn je [email uklonjen] broj moba 065090979....sve sam dao sto sam mogao.javi kad ocete game.i budite u istoj sekundi tu,da se ne desavaju opet ta sranja,,,
Jesus i drugi, ako stvarno sudjelujete u tim ligama i natjecanjima svaka cast, drago mi je da ima ljudi iz BiH tu.
A sto se tice meceva teško da ces ih ovdje ugovoriti, barem na ovom forumu - vidio si i sam kakva je situacija.
Dodati ću te na FL pa ako se zateknemo online možemo baciti koju. pozz
hajd ba ne kaki, samo se treba fino dogovoriti, sve se moze kad se hoce

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.