Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DotA 6.53

68 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.07.2008. u 15:27

Malo forum zapostavljen pa reko da poguramo....
Zatražio bih mišljenja iskusnijih igraca (koji su uz dotu duze vremena) vezana uz razvoj i trenutno stanje verzije/a te promjene koje su napravljene u zadnjih godinu dana, naravno mislim na drastičnije promjene kao što su : Novi nacin funkioniranja kaleans daggera , nove heroje(oni koji su se uklopili i oni koji nisu) itd.
Te nakraju ocjenu ove najnovije verzije koju trenutno igramo....
Mogu rechi da je dota sve vise i vise balancovana sto mi se jako svidja.
Dagger su pokvarili SKROZ , svidja mi se -ah mod , pravo fino protiv maphackera.

I moje pitanje , ima li neko kakav fin comb za novog heroja goblina? :D
bak1r je napisao/la:
Dagger su pokvarili SKROZ , svidja mi se -ah mod , pravo fino protiv maphackera.

I moje pitanje , ima li neko kakav fin comb za novog heroja goblina? :d
Moj build ... Pocetak vanguard, i treadsi ... vladimir, pa s & y , mkb .. negdje se usput moze i izgubit vanguard jer ti vise ne treba ... ostali itemi po izboru .. ( burizza, radiance .. itd )

A sto se tice same dote ... slazem se u vezi balansiranja ... Nema vise uzmes voida,trolla il mortreda i hebes keve svima ... sad je poenta da prvi heroj koji se nafeeda u bilo kojem teamu hebe keve .. bio to int, str il agi nebitno ...
6.41 prva verzija dote koju sam ja igra, i ogromna je razlika izmedju te dote i dote 6.53 uz sve nove heroje, spelove i iteme... kelen's dagger je samo jedna od tih "malih" razlika koje su napravljene za vrijeme mog igranja..
bak1r je napisao/la:

I moje pitanje , ima li neko kakav fin comb za novog heroja goblina? :d
Sa Clockwerk Goblin pocinjes sa 2 Bracera , Boots of speed , Venguard , Battle Fury , Boots of Teleport. Prodas 1 bracer i kupis orb effect item S&Y ili EoS jer goblinu odlicno ide uz njegov skill Battery Assault koji radi mini stuns i posljedni bracer kad prodas kupi item po zelji :D

Mnogima se nece svidjeti ovaj build jer je dosta skup, a oni koji ne shvacaju ovaj build molim da ne komentarisu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.