Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

POzz Svim DotA pros :D

836 pregleda · 58 odgovora · otvorena 26.05.2008. u 12:42

Moja ekipa i ja smo sada igrali 1put "pro organizovan turnir",bio je kao Tuzlanski Kanton challenge..i sasvim je lagano bilo.
Zato sada sa svojom ekipom trazim nove izazove.van Tuzle.

Ako ima kakav turnir(iznad 300km prvo mjesto) bilo bi jako nice.

Ako ima bilo koja ekipa da ima volju 5v5 apxl(stable map)..bilo na xPam,bilo na GGC,et,neka se [email uklonjen]

HF
Pa pazite,,mozemo igrat xPam(crackiran bnet) ili GGC..samo add me na msn,,sve je moguce se dogovorit,i prije svega zelim znat kako igrate,,necu da gubim vrijeem na noob games
ti dovedi ekipu u sarajevu
dacemo vam mi 1000 KM ako nas pobjedite a ako ne vi nama 100

ponesite tu 100 i izgubite
Eej SA-kid....igrate GGC,,,da odmah veceras dogovorimo match,,,..ili crackiran bnet...jer ipak mozda malo jurim ,ali mislim da smo najjaci u BiH,,gledajuci samo da je moja cjeli ekipa dota league i ihcs vouchana...
               Jesus je napisao/la:
Eej SA-kid....igrate GGC,,,da odmah veceras dogovorimo match,,,..ili crackiran bnet...jer ipak mozda malo jurim ,ali mislim da smo najjaci u BiH,,gledajuci samo da je moja cjeli ekipa dota league i ihcs vouchana...

ahahahahhahaha najjaci ste
ahahahahahaha je li mogu autogram dobit ?
Brate shvati me malo ironicno,,ili makar pokusaj ^^.

nego ozbiljno ti kazem,kada,gdje da se sakupimo i igramo?

mislim f.uck pricu..ajmo igrat
hajde vidjet cu ja hoce li ove moje ninje na ggcu da igraju jer igraju na org bnetu
ako budu javim ti ja
`rony je napisao/la:
sve je to super,sve je to fino DEBILU KAKAV TI JE TO NICK ?

jao kakvu mu manu nadje omg
ihcs vouchani svi?

aj mi napisi nickove da vidim ko igra s tobom. jesu stranici ili??
haha sad sam vidio-clan ti medo , pa nemogu da vjerujem najjaci u bih pa znam barem prva 3-4 clana minerala namelessa tedde, i ni jedan nije nesto specijalno
Nha,,ne gledaj sto sam u meDo..ja clanove mijenjam ko carape,,ko god me zovne u clan,,ja udjem,,takav sam...a da nalistam clan history>

BoS,SyS(ss-tour winneras),DvDD,Si,zLk..

mozda od najjaci jesu SyS i DvDD....a meDo rocks,,,chief autoattacker,,sta oces vise
nego,,,hmm koga znas od mojih sa ihcs...

unSkiLLed_RideR,sd-madafaka.[tnt]PsYsiDE,greedyserbian..

al sve u svemu,,ja sam otvorio ovaj thread,da narpavimo neko natjecanje u bosni.mislim..nadam se da nismo nista losiji od hrvata,srba,makedonaca,a u njih to vec ima godinama.

Bilo bi dobro kad bi organizovao neki BiH InCuP...
da se registruju vako svi sa gamers.ba..i napravimo neki turnir..12-16ekipa..

jer vise mi dojadilo sve iste games.bilo ss.dotaleague,ihcs...JOs prije nego sto partija krene zna se ko ce je dobit..

TaKo..ako imate volju da tako nesto uspostavimo...Udrite ^^
pa dobro ali s kojom cetvoricom ljudi trenutno igras kao klan.
Zvucit ce ti glupo,al ko naleti,,tj ko bude online..

Al jbg,,ovo je real life ekipa s kojom sam prisiljen da igram,heh

-OverSight-,BIbac_boom,VamoS_GringO,InspiracijaDark(oni su bosanci..pa ako vec igramo Bih games,,onda ce oni i igrat)

Nego...SkuLLi...GG Id? da i tebe malo vidim
               Jesus je napisao/la:
Zvucit ce ti glupo,al ko naleti,,tj ko bude online..

Al jbg,,ovo je real life ekipa s kojom sam prisiljen da igram,heh

-OverSight-,BIbac_boom,VamoS_GringO,InspiracijaDark(oni su bosanci..pa ako vec igramo Bih games,,onda ce oni i igrat)

Nego...SkuLLi...GG Id? da i tebe malo vidim

SKULL1 addaj me na fl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.