Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bEs vs exe

843 pregleda · 35 odgovora · otvorena 08.02.2005. u 21:51

Evo odigran je i taj match. Momci su nas prijatno iznenadili svojom igrom.
Mi smo slabo poceli match bez kahlaha. U T smo gubili 5 : 0 pa se vratili 7 : 5 da bi izgubili 8 :7 . U CT smo gubili 3 : 0 ali kada smo poceli ozbiljnije igrat dosli smo do 9 : 5 i to je bilo to. Momci vama svaka cast. Ako zelite opet znate kome se trebate obratiti.

Napomena (Mozda nebi bilo ovako zanimljivo da nije igrao nx.r3! za clan exe)
svaka cast momci ja sam htjeo da gledam al Bozo nije dao

cudno mi kako i kahlah sa velikim pingom igrao...

usput svaka cast..
Zest ... jeli bio record mecha...aj postavite ga ... Imali kakvih pojedinosti - mislim na multi skill kojeg igraca!...
Cestitam!
svaka cast svim igracima...cuo sam vec za taj mech..kazu da je bio dosta dobar i zanimljiv....zanima me lineup pa ako ti nije problem da nam napises ko je igrao za koji clan
evo amigo sastava !
bEs
1.Tw|sTeR
2.Sn1P3R
3.ProbleM
4.Qwer
5.Agnus Del

exe
1.muso
2.limo
3.dragonc3 = r3
4.master
5.corak

ma mozda bih i vise pobjedili da nije bilo r3ksteda !!!!
Vilenjak bilo je par

r3! (ludjacki multikill)

D1kL1 (Agnus Dei) Tunel na B (Multikill) 3 kills 2 hs

Sn1PeR Awp (1 hits 2 kill i trecem igrachu 30 dmg)
gledo sam mec i cijelo vrjeme bilo je pravo gusto al eto na kraju se ispostavilo da je bEs pobjedio!!!cestitam!!
kakav r3 ? samo je jedan r3 i to je rexted recite jaranu da mjenja nick !

chaos je napisao/la:
kakav r3 ? samo je jedan r3 i to je rexted recite jaranu da mjenja nick !

mmm...pa coek je reko da je nx.r3! igro za exe...to je valjda rexted
haxor kazes da si gledao.. a ja kad sam pitao Bozu da gledam samo kaze nemoze i kick a eto bas bi bilo lijepo vidjeti te "multikills"
pa bio sam u travniku igledo mec!!!!hihihih
to za rexteda .......

ka je mech poceo bio je nick Korak Ispred Vas , u toku mecha muso.exe govori da stavi nick Dragnce, stavlja nick Dragonch3! , a poslije mecha Dragonch3! mjenja nikc u Korak Ispred Vas NX! , a taj nick koristi r3! (rexted) , eto toliko
cuj ti celavog sto igra tamo nake matcheve

kaiser`m2bz je napisao/la:
cuj ti celavog sto igra tamo nake matcheve

Hahaha prodo se za male pare
Da.. navukoseme da i ja igram, al kod vodstva od 5.0 skonath da to nije to, pa navratih mog bracu da igra... neka stece iskustvo... e vala kad je on koji je mozda 5 meceva u zivotu svom odigro.. rekao da ovo sto oni igraju nigdje veze nema sa cs.om, onda sta dalje da vam pricam.. eto toliko od mene...
Ma fino je bilo.... nekih 10 min.! pred kraj se i on izivcirao i izasao!!

NX|r3! je napisao/la:
Da.. navukoseme da i ja igram, al kod vodstva od 5.0 skonath da to nije to, pa navratih mog bracu da igra... neka stece iskustvo... e vala kad je on koji je mozda 5 meceva u zivotu svom odigro.. rekao da ovo sto oni igraju nigdje veze nema sa cs.om, onda sta dalje da vam pricam.. eto toliko od mene...

Ne kužim šta je htio reći time da takva igra nema veze s cs-om.

p.s.
exe-u stiže pojačanje

orshee.exe je napisao/la:

NX|r3! je napisao/la:

Ne kužim šta je htio reći time da takva igra nema veze s cs-om.

p.s.
exe-u stiže pojačanje

CCCCC
r3 preso i exe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.