Danas je u 13 sati odigran match između =[TCB]= & P.c. i konačni rezulat je bio 10-4 za =[TCB]= Za P.c. igrali su : HaXx0r , p!nj0 , masters za =[TCB]= igrali su : ReVeNGeR , jUnkie ChokY verzija na kojoj smo igrali bila je cs 1.6 a server je bio Ilija (CS 1.6) cs.teol.net
Diskusija
=[TCB]= VS P.c.
0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.03.2005. u 13:24
Mislio sam da su jači klan, ali bezze su slabi puno.
fino...
levatski clan a i n00bovi sve
aj odigrajte protiv nas
aj odigrajte protiv nas
bravo momci
a P.c. nisam znao da su tako losi
a P.c. nisam znao da su tako losi
kaki ba oni 

Cestitam to je sve...3 Vs. 3 ipak hmm neznam...to nije za gamer teme ali je svakako za lan teme!hmmm...True true is all true!
Vilenjak je napisao/la:
pozdrav svima i cestitke na pobjedi
| Cestitam to je sve...3 Vs. 3 ipak hmm neznam...to nije za gamer teme ali je svakako za lan teme!hmmm...True true is all true! |
pozdrav svima i cestitke na pobjedi
Oba klana su noobovska. [TCB] je klan iz Kladnja i ne mogu da vjerujem da su oni uspjeli pobjedit P.c.. Pa koliko su onda loshi ti PC hahahaha.
TCB hocemol mi "match" (mada to nije match) 2vs3
Za moj clan ce igrati fX i ja? Ako hocete sutra u LANU javi te..
TCB hocemol mi "match" (mada to nije match) 2vs3
Za moj clan ce igrati fX i ja? Ako hocete sutra u LANU javi te..
čestitke pobjednicima
brao momci nisam znao da su pc tako slabi... kad su igrali online svaka hs a vid ih sad
de ba firewall cuckov n00bu pohovani jastogu jedan kad ste igrali protiv neona deru vas ko sline i nemoj mi govorit znam da su jaki al ste vi N00BOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LoL.Koliko su slabi ja sam ih 5 puta zaklao

Ma nemaju oni pojma ba..Slabi su pravo...

Ma nemaju oni pojma ba..Slabi su pravo...
cestitke TCB sada ste jedan level bolji sljedeci level vam je da dodjete na Eswc pa cemo vidjeti kako ste dobri !!!
Firewall je napisao/la:
Ma evo upravo sam posjetio njihov site i piše ovo: Objasni malo
Enemy: independent warriors P.c. | iw*
Date: 12.03.2005. P.c. | HaXx0r Firewall
Players: 2vs2 P.c. | Bucher .fx
Type: Online
Map: de_dust2
Score: 8:1
| Oba klana su noobovska. [TCB] je klan iz Kladnja i ne mogu da vjerujem da su oni uspjeli pobjedit P.c.. Pa koliko su onda loshi ti PC hahahaha. TCB hocemol mi "match" (mada to nije match) 2vs3 Za moj clan ce igrati fX i ja? Ako hocete sutra u LANU javi te.. ![]() |
Ma evo upravo sam posjetio njihov site i piše ovo: Objasni malo

Enemy: independent warriors P.c. | iw*
Date: 12.03.2005. P.c. | HaXx0r Firewall
Players: 2vs2 P.c. | Bucher .fx
Type: Online
Map: de_dust2
Score: 8:1
Hm..
Koji je Hax0r debil i koji su to debili u tom klanu.. HaHa.. Igrali mi dd2 match 2 v 2
na A site i nije valjo ping igro ja sam protiv njih dvojice 4 fun oni to stavili kao MATCH e stvarno su debili ocami..
R3venger: djete drago nismo mi igrali protiv neona
igrali smo protiv izmjesanog clana za koji su igrali: Cage,Frost,VR6 i jos 2 ne mogu se sjetit. Ping nam ja bio 100-200 i bilo je tesko igrati.
Ja vas samo zovem da odigramo Match u lanu, nisam ti trazio da mi govoris kako smo mi izgubili od (neona) lol,lol,lol. To neon neki novi clan
Smjesni ste..
Neka se javi neko od clanova clana P.c i neka objasni kako je mogao stavit pobjedu protiv nas kad uopste match nije bio ni igran. Kad smo fino izasli i rekli da nevalja ping.
=[TCB]=: Nisam zelio da se vrjedjamo lol, bolje je da ne pocinjete. Ako hocete match odigracemo nije frka. Eto morao sam vas malo izlevatit jebiga trazili ste to, ja fino a vi
tNk: Kakav bola ESCW ne znaju ti oni ni sta je to i dabogda da bi ih mamica i tatica pustili da dodju u SA
PS "Cujem da ste otkrili cheat "Reconnect"
"
Koji je Hax0r debil i koji su to debili u tom klanu.. HaHa.. Igrali mi dd2 match 2 v 2
na A site i nije valjo ping igro ja sam protiv njih dvojice 4 fun oni to stavili kao MATCH e stvarno su debili ocami..R3venger: djete drago nismo mi igrali protiv neona
igrali smo protiv izmjesanog clana za koji su igrali: Cage,Frost,VR6 i jos 2 ne mogu se sjetit. Ping nam ja bio 100-200 i bilo je tesko igrati. Ja vas samo zovem da odigramo Match u lanu, nisam ti trazio da mi govoris kako smo mi izgubili od (neona) lol,lol,lol. To neon neki novi clan
Smjesni ste..Neka se javi neko od clanova clana P.c i neka objasni kako je mogao stavit pobjedu protiv nas kad uopste match nije bio ni igran. Kad smo fino izasli i rekli da nevalja ping.
=[TCB]=: Nisam zelio da se vrjedjamo lol, bolje je da ne pocinjete. Ako hocete match odigracemo nije frka. Eto morao sam vas malo izlevatit jebiga trazili ste to, ja fino a vi

tNk: Kakav bola ESCW ne znaju ti oni ni sta je to i dabogda da bi ih mamica i tatica pustili da dodju u SA

PS "Cujem da ste otkrili cheat "Reconnect"
"
Firewall je napisao/la:
Ohhhooo
vidi Hary-u krivo
| Oba klana su noobovska. [TCB] je klan iz Kladnja i ne mogu da vjerujem da su oni uspjeli pobjedit P.c.. Pa koliko su onda loshi ti PC hahahaha. TCB hocemol mi "match" (mada to nije match) 2vs3 Za moj clan ce igrati fX i ja? Ako hocete sutra u LANU javi te.. ![]() |
Ohhhooo
vidi Hary-u krivo
ma j0ck meni jaRe 
Eo sta ces ti njemu nakon ovog posta.. Vidi se da je djete
"de ba firewall cuckov n00bu pohovani jastogu jedan kad ste igrali protiv neona deru vas ko sline i nemoj mi govorit znam da su jaki al ste vi N00BOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Nes pricaju a neche da poigraju

Eo sta ces ti njemu nakon ovog posta.. Vidi se da je djete
"de ba firewall cuckov n00bu pohovani jastogu jedan kad ste igrali protiv neona deru vas ko sline i nemoj mi govorit znam da su jaki al ste vi N00BOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Nes pricaju a neche da poigraju
R3venger hocemol metch ??
1 vs 5 ??
1 vs 5 ??
hej jesi ti zdrav idiote nemoj lagat da smo igrali prvo nismo imali servera,drugo igrali na iliji radi zabave i server nije bio pod kljucem,igrali neki drugi igraci os na serveru!!!!i jos nesto da te pitam jesi ti normalan revenger!!!!!
joj revenger glup si i ti i junkie,a firewall sry za ono nisam znao da je ono na stranici jer je to jedan idiot stavio iz grada!!!
i eno skino sam!!!!a ti revenger sa tvojim klanom cemo igrat kad god hoces i nek gledaju svi ovi gameri, pa da vide koji si ti lazljivac!!!!
i eno skino sam!!!!a ti revenger sa tvojim klanom cemo igrat kad god hoces i nek gledaju svi ovi gameri, pa da vide koji si ti lazljivac!!!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.