Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

adsl interness PART II

255 pregleda · 0 odgovora · otvorena 24.05.2008. u 12:22

pozzdrav dragi nasi gameri, dame i gospodo, djeco i djecurlijo...!!!
ko je citao moj prvi post "adsl internes.." sigurno je upucen i situaciju i pricu...
kao sto sam obecao novi site i frag movie od CbC gaminga, evo da ispunim pola svog obecanja...
uz pomoc Vas (ovom prilikom bih zahvalio svim gamerima koji su mi pomogli, onom vodicu o pravljenju moviea i svim adminima na strpljenju) napravio sam svoj prvi frag movie, odnosno frag movie o novom zlu koji samo ceka pravi trenutak da se pojavi na sceni...!!!
kao sto sam rekao, prvi mi je rad, i volio bih sve ljude na ovom siteu da daju svoje misljenje o tom movie... svi komentari su dobrodosli.... sta sam mogao bolje uraditi, sta je dobro, utisak i sve...
takodjer bih molio balavce (sorry na izrazu) da uvrede zadrze za sebe... kritike i sugestije, ok, al vrijedzanje, nema potrebe... i unaprijed hvala za to!!!

evo i nekoliko rijeci o tim momcima...

@lm0u5t FAM0U$.ba - momak koji je strasan takticar, glavni mislilac u timu, covjek koji voli fer igru, i uvijek je za dobrog mixa ili mecha...

emir - iskreno receno, jedan od najboljih snipera koje sam ikada dozivio. igra strasno i vjerujte mi da ce postati strah svih gamera... za momka nemam rijeci... stara narodna, "zivi bili pa vidili"!

kambi - momak koji zivi cs vec dugi niz godina... kalas i emica su mu glavno oruzje s kojima dere sve ispred sebe... takodjer zna zaigrati i sa sniperom... kad ides iza tog momka jedino sto iza njega ostaje su cahure, dim, i lesevi preko kojih moras da gazis... extra momak...

!NpOoS!bL3 - to sam ja, stoga ne bih da pise sam o sebi, vec me vi ocjenite... ja sam u timu FUNNY MAKER, odnosno allrounder...

moynee - momak koji je predmet zeze u timu.... ako se neko zeza ondah je on uvijek na meti... ipak, momak igra strasno i 2. je sniper u timu... odlicno igra... pa osudite sami...

evo vam link sa youtube o CbC gamingu...

http://youtube.com/watch?v=EEqL5FNR_qo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.