Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

adsl internes...

273 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.05.2008. u 15:26

evo dragi gameri sirom naseg dragog balkana da vas obavijestimo o novom zlu koji se priblizava svake sekunde ka Vama i nama...
da vas uputim u pricu... jedan mali gradic na cosku neke Krajine, gradic pod nepoznatim nazivom Bosanski Petrovac ce da postane velegrad u gameingu... par momaka koji su svih ovih 5 godina pucali u lanu famoznu igricu pod nazivom Counter Strike 1.6, napokon imaju mogucnost da se dokazu na nasoj BH sceni... cekajuci svih ovih godina, sa Bozijim strpljenjen i celicnim zivcima napokon jedna ohrabrujuca i jako pozitivna vijest... u ponedeljak, 26.05.2008. god, kako saznajemo od pouzdanog izvoro, Senada (cojk koji trenira zivce u posto-sluzbenik), dolazi i u nas grad taj famozni ADSL!!!! da, dobro ste culi, napokon i kod nas ADSL!!!!!
ovih par momaka, koje cu na kraju nabrojati, nauruzali su se steam-ovima, puskama, pistoljima, flesevima, mishevima i podlogama i jedva cekaju da pocnu harati nasom scenom... eu4ia, kka, oldiesi, nFk, mimo, n!m i mnogi drugi na balkanu, cuvajte se... DOLAZIMOOOO!!! dolazimo da vam zagorcamo gamerski zivot!!!
Iz Bosankkog Petrovca vam stize CbC-gaming (uskoro novi site i frag-demo)... cast mi je predstaviti ove momke... dozvolite dame i gospodo...

@lm0u5t FAM0U$.ba
kambi
emir
!NpOoS!bL3
xXx aka fiks ( )
moynee
@mir
dark_angel

eto malo i zafrkancije a ne samo da se vrti oko nekih ozbiljnijih tema... nadam se da sam vas uspjeo nasmijati za trenutak...
pozz i vidimo se u ponedeljak preko nisana...!!!
eto hvala ***u pa i oni imaju adsl..jos samo klan ad skupe pa da deru...sretno im
ev da ti ja nesto kazem ...
kad sam vido nikove sve mi je bilo jasno necu nista da pricam :S

ako ocete mec samnom na steamu 5 vs 1 pustim vam 15 0 fore igramo do 16 ?

Oplakah

cuj demice ae u subotu u GZ ?

Zadnji edit: 21.05.08 u 15:56:55

.pinkY je napisao/la:

sorry prO, sorry admini, sorry ostali, banujte me... svejedno mi al samo jedno da kazemm....

covjece, PUSI KARU!!!

dovidjenja!!!
Sha vam je bA , momak je u humoru htjeo da predstavi klan i po meni je uspio : ) good luck sa fleskama misevima i ostalim zajbancijama
.pinkY je napisao/la:

Oplakah

Sretno!
coeku drago postavio temu vi tako ....joj kad ovo joj kad ono sta ce te vi bla bla ...koji vam je muski spolni organ ... "slatka" ocam xD cestitam vam na netu vidimo se preko nisana djes ti ildine prije pustao 15 0 xD ccc xD ae sretno lov ju
.pinkY je napisao/la:

Oplakah

Sto i ti jedesh gowna,ocemo ja i ti LANA u pare ?

btw : fina temica =) i drago mi je radi toga

Zadnji edit: 21.05.08 u 16:02:33

joj citam temu i kontam neki nafurani balavac, igra cs 7dana i sad hoce da igra sa velikima. hehe al izgleda da sam se prevario.
fina tema
sretno vam

Zadnji edit: 21.05.08 u 15:54:44

Drago mi je čuti da i tamo ima ambiciozne raje i to na ovak' drukčije sročenoj temi.

@ .pinkY : nemoj mi stajati na žulj, najeba'ćeš pričajući gluposti
FataL je napisao/la:
Drago mi je čuti da i tamo ima ambiciozne raje i to na ovak' drukčije sročenoj temi.

@ .pinkY : nemoj mi stajati na žulj, najeba'ćeš pričajući gluposti

ovaj lik je banovan na 6454651 acc-tova...+ spama ko veliki iskusan neki ocam' vidite kada je regan i koliko postova ima -.- i malo se stele on i ovaj iznad njega...a sto se tice igranja dodji ^^
skupi team da odigrate sa arenom...btw najjace prestavljanje koje sam procitao
aj sretno vam......od srca ozbiljno......

GL sa puskama misevima podlogama i ostalim
Ajde fino, znam kako je to kad dodje ADSL kao da si dobio BINGO

Razvalite sve =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.