Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

k800i

267 pregleda · 13 odgovora · otvorena 19.05.2008. u 17:13

da li ima na netu neki program za sony ericsson k800i uz pomoć kojeg se zvuk čuje duplo jače-ali da mi ne zezne mob
Imao mob...najbolje rjesenje uzmi doar cekic i UDRI PO NJEMU!!!! ps. nema prorograma nutsara se necuje nikako...kvari se svako malo...dzojstik je prica za sebe i puno toga sve naj-naj
nemash toga, jel se meni to chini ili ti spamash praveci teme?
NE ZNAM za to

ali ovi sto pricaju da se kvari itd .. SMIJESNI STE

shta ti pricas kvari se...?..otidji malo po mobil shopowima pitaj koji je najprodawaniji modeL...u mobil mediji najaprodawaniji mob....imam mob vech godinu dana...nish mu radi ko sat..yoystic odlican...aa shto se tice muzike...nije to mob za mjuzu..to je prvenstveno za cam...3.2...ii slushaj mjuzu za sebe ne za druge ...
hahahahahaha mob nutsara najveca ocam' ja ti kazem i meni je prvih 6 mjeseci bio dobar onda sve ode nizbrdo..sveta nokia samo cu to rec
znas kako ti se jedno moze jace cut ...kad odes za podesenja pa zvuci i upozorenja pa onda glasnoca zvona i tu kad pojacas do daske cuje se malo vise neg obicno ...al nepostoji program
Ja imam k800i zvuk i jačina zvuka su baš odlični, možda ti se nešto pokvarilo, pa ti se čini da je pretiho?
ma nije mi se pokvario ali volio bi da bude kao na walkman seriji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.