Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 51 bod

SGH-E730 USB?

178 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.04.2008. u 13:14

Dakle, kad ovaj mobitel skopcam na kompjuter i hocu da prebacim neke datoteke na kompjuter ;
preko SAMSUNG PC STUDIO-a.
Kompjuter prepozna moj mobitel ali Samsung pc studio nije, dakle kako i sta trebam uraditi da mogu prebaciti datoteke.
predpostavljam da moram naci drivere, ali pokusao sam sa nekolko njih ali sve je isto.

Ajde molim vas ako je imao itko slican problem ili ako zna sta je da kaze...
Mucim se ovih dana oko toga ali nikako da rijesim ovo...
Ako treba jos bodova dat cu nije problem samo, rijesite mi ovo ?!

...thx...
SKINES SAMSUNG PC STUDIO 3 (ako vec nisi)

i ja sam imao problem isti sa svojim Z 400 ali nekoliko puta sve iskopcas pa ukopcas, uglevnom proradice ti sam.. ili ides na ono u vrhu konekcions pa stavis usb..
               ¬sLLayer je napisao/la:
SKINES SAMSUNG PC STUDIO 3 (ako vec nisi)

i ja sam imao problem isti sa svojim Z 400 ali nekoliko puta sve iskopcas pa ukopcas, uglevnom proradice ti sam.. ili ides na ono u vrhu konekcions pa stavis usb..

Jesam 3.

Brate ukopcavamiskopcavam ima mjesec dana pa nista...nije stvar u tome...ali neznam u cemu jest
ako prepozna vidi u my computers da nesto nije novo doslo .
to otvori i nadji folder na koji ces sta stavljati tako je bar u mog SE W200i
ako se pojavi ono da install nesto samo cancel tako sam ja uradio sry ako nisam pomogao :S
               IfIdie2Night je napisao/la:
Jesam 3.

Brate ukopcavam\iskopcavam ima mjesec dana pa nista...nije stvar u tome...ali neznam u cemu jest

Pokušaj usb staviti u neki drugi USB port ( iza računara najbolje )
Kad to uradiš probaj ponovno instalirati drivere za tvoj Samsung.

Evo uploadujem ti driver što ja koristim, pa probaj sa njim, jer je isti za sve telefone.

DOWNLOAD LINK :

http://rapidshare.com/files/107678546/20080116084437281_Samsung_PC_Studio_313_GJ9.exe.html

I HOPE THAT I HELP YOU
Freeware

http://samsung-pc-studio-z500.softonic.de/java

Download

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.