Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

Prikopcavanje usb sa mobitela na komp [ problem ]

206 pregleda · 17 odgovora · otvorena 20.03.2008. u 20:34

Imam problem jedan koji bih vas zamolio da mi pokusate pomoci !

~ Kao sto pise u naslovu Prikopcavanje usb sa mobitela na komp [ problem ] , naime kada prikopcam usb da prebacujem neke pjesme ili neke druge podatke samo mi dole pise usb device not recognized , a instalirao sam onaj driver za mob
Mob mi je sonny eriscon w300i ako mozete pomoc. Hvala unaprijed
jesi li pogledo da li je dobar driver
jarane nas kako si dobro objasnio .. sve mi je jasno
probaj reinstal drivere ocisti pc...
Start / Control Panel / Add Hardware -- trazi ce ti sam da oznacis yes / no oznaci yes i izbacit ce ti sve drajvere koji su ti prikljuceni na komp..
a sta ti pise kad ubacis USB stick , mozes li reci

jer , ako ti prepozna USB stick onda ti nisi dobro instalirao drivere za mob
To je i meni bio problem , al nije taj mob. ! Probaj u drugo mjesto za usb ukljuciti , ili , ak tak ne bude islo, probaj kupiti sebu Bluetooth ili IC pa preko toga sebi prebacivati !..

Zadnji edit: 20.03.08 u 15:37:38

Pokusaj na control panel, add new hardwer.. next next... i ono, i onda kad zavrsis izvadi pa ponovo ubaci usb kabal na mob..
Taj driver sam dobio uz mobitel kada sam kupovao .
Prije mi je moglo prikopcavanje usb sve prebaciwao sam muziku i to , i onda odjednom nece !
               senqueL je napisao/la:
Taj driver sam dobio uz mobitel kada sam kupovao .
Prije mi je moglo prikopcavanje usb sve prebaciwao sam muziku i to , i onda odjednom nece !

prikopcaj usb iza racunara imas usb port!
Koristim laptop ! , kod jarana sam isto pokusao da prikopcam swoj mob preko usb na njegow comp opet nece
Rješenje
               senqueL je napisao/la:
Koristim laptop ! , kod jarana sam isto pokusao da prikopcam swoj mob preko usb na njegow comp opet nece

instaliraj nove drivere za taj tvoj mob..kad nadem edit cu ^^
@ EDIT

http://www.nodevice.com/driver/W300i/get41622.html

ukucaj kod sa ove slicice dole i samo download.. instaliraj drivere i sve ce biti ok
senqueL je napisao/la:

mozda ti je do kabla nesto , malo ga razvuci , skroz pritisni kabal pa ga pomalo vuci ali lagano . Meni se do desevalo sa misem nekim samo kabal nije bio u redu i ja ga malo razvukao i radi.
ako nabavis normalan kabal za w300i preko usb ce ti ga prepoznati i moci ces ga otvoriti kao stick i fino prebacivati sve sa njega kao da prebacujes na stick
               SpAm* je napisao/la:
ako nabavis normalan kabal za w300i preko usb ce ti ga prepoznati i moci ces ga otvoriti kao stick i fino prebacivati sve sa njega kao da prebacujes na stick

pa normalan mi je dobio sam uz mob !
Jesi mozda stavljo nosi software na comp pa tu nesto pokvario?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.