Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dekodiranje mobitela

107 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.07.2008. u 15:43

Dobio sam nedavno Sony Ericsson k800i (nov,neotpakovan), ali problem je u tome sto moze samo 063 (eronet) kartica. Pitanje je, koliko je pametno uraditi dekodiranje posto su mi neki rekli da dekodiranjem malo izgubi na brzini i nakon 2 mjeseca pocinje ledit / gasit se mobitel...
Zavisi kakav ti program ubace ako je neki dobar nebi trebo ako je los naravno da ce se gasit a nema ti druge nemogu ove nase sim kartice moraces ga dekodirat
Imam isti mob. skoro 2 god.Dekodiran,normalno radi,upce nije usporen niti mi se gasi a ispao mi je iz ruku 1000 puta,tako da...
Odesh na ilidzu , u KSC .. imash dekodiranje

Niye skupo , swe zavisi kakav ti je Sft u mobu :]

cus..
Imas i na skenderiji oko 10KM kosta
torQ7u je napisao/la:
Imas i na skenderiji oko 10KM kosta :)
a koliko se isplati??? da mi nebude mobitel srao nakon par dana?

ima li gdje da se zamijeni nov za nov uz doplatu :$ :D
torQ7u je napisao/la:
Imas i na skenderiji oko 10KM kosta
10 km ?

Nisi normalan :]

dekodiranje ti je od 20 km pa nawishe , sve zavisi dal je iz EU , USA , itd :]

NENEbulozirajte se
bok1 je napisao/la:
10 km ?

Nisi normalan :]

dekodiranje ti je od 20 km pa nawishe , sve zavisi dal je iz EU , USA , itd :]

NENEbulozirajte se
Ma sta ja znam kolko kosta, uglavnom poslije toga sve radi 100%
Ja dekodiram mobitele to mi je posao.
Kao provo nemoze te biti nista telefonu kad se dekodira.
Ti sto su govorili da im telefon blokira poserem se na njih.

Dekodiranje kod SE aparata zavisi od koje je CID u telefonu ima CID 49 ,50,51,52, i 53 on ode 80km a ovi ostali idu ispod 40 km.

Tako spobodno ti otidji i dekodiraj telefon.
Ja bi ti dekodiro u pola cijene al daleko si.
davno je moj brat dekodiro neki simens, i spor je ko ku**c poslije dekodiranja..znaci sad je sve ok?
neznam kakvog znacaja ima dekodiranje mobitela;da li ce bit losiji ili nece,nisam tolko upucen, samo znam da svi mobiteli iz eroneta su katastrofa, imam velikog iskustva s njima, nakon pola god ode u qrac mos ga pozdravit, uz njega dobijes garanciju ali nemas koristi s njom...jos te zajebu pravo...
KilluminAti je napisao/la:
neznam kakvog znacaja ima dekodiranje mobitela;da li ce bit losiji ili nece,nisam tolko upucen, samo znam da svi mobiteli iz eroneta su katastrofa, imam velikog iskustva s njima, nakon pola god ode u qrac mos ga pozdravit, uz njega dobijes garanciju ali nemas koristi s njom...jos te zajebu pravo...
ma ja dobio ovaj na poklon..dok je djaba dobar je:D
a kod mene 061 kartica
a koristim w300i :D haha drama

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.