Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Problem sa CS-om [Stopa](100pts)

230 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.05.2008. u 20:58

E ovako izvinite admini na temi al je ovo stvarno neizdrzivo jucer sam format comp instal drivere sve normala al kad podjem da igram svima vama dobro poznatu igru Counter Strike stopa mi.
-Stopanje iz pocetka bude po nekih 5-6 sec
-Fps je uredu
-A kad se to sve "odstopa" zaledi se comp i moram ga rucno restartat

Nemojte govorit search jer sam naso standardne odgovore tipa : Spyware , Virus , Driveri , Format ...

Jedino sto mislim da mi je otiso ram il grafa :/
Moze bit vezano i za ovo B*** pitaj ..

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=40329

Spameri zaobidjite ili pritisnite Log out

A admini sorry na temi jer mi je stvarno neizdrzivo :\'(

Mislim da nisu procesi al evo
imam isti problem...i driveri graficke su u pitanju...reinstall drivere za grafu
Prije pokretanja igre, ukini proces Svchost.exe i to onaj koji ti oduzima 03 procesorskog vremena na slici. Nece ti vise stopati.

Pozdrav.

Edit:

Sto se svi izvinjavaju Adminima kada naprave novu temu? Bas svi.

Izgledate istraumirano tako, bez ikakvih uvreda.

Zadnji edit: 15.05.08 u 21:13:59

100% je do RAM'a

Koliko imas trenutno RAM'a? 1GB bi trebalo biti dovoljno po meni skini neki Memory Optimizer ili skini TuneUP Utillities 2008 i uradi taj MemOptimizer sa njime

sretno.
skalou je napisao/la:
100% je do RAM'a

Koliko imas trenutno RAM'a? 1GB bi trebalo biti dovoljno po meni skini neki Memory Optimizer ili skini TuneUP Utillities 2008 i uradi taj MemOptimizer sa njime

sretno.

Imam 768 rama i radio sam ovaj test nije mi nikakav erorr izbacio stvarno neznam sta cu visee
Loh1q je napisao/la:
Imam 768 rama i radio sam ovaj test nije mi nikakav erorr izbacio stvarno neznam sta cu visee

qume ak ti nije problem otvori racunar malo izvadi ram pa ga opet vrati i graficku i vidi dali se zagrijaje grafa tako je u AlienzZ-a bilo zagrijavala mu se graficka i kad igra cs-a blokira mu i mora res racunar
Ma*ster je napisao/la:
qume ak ti nije problem otvori racunar malo izvadi ram pa ga opet vrati i graficku i vidi dali se zagrijaje grafa tako je u AlienzZ-a bilo zagrijavala mu se graficka i kad igra cs-a blokira mu i mora res racunar

Probo sam i to zamjeno sam ram-u slotove jer sam bio naso neku temu gdje je lik reko da trea zamjenut da bi ram i grafa mogli radit normalno
probaj ovo molimte
izbrisi taj cs i sve sto je vezano za njega onda instaliraj cs ili ga skini ako treba dat cu ti ja link da skines i onda skini patch v21 i to ti mogu dat link
imas ovde procesa za pogasit dosta.. slobodno sve ove administratore pogasi, naravno explorer ostavi i probaj

ako ne bude moglo.... nista jaro prestani igrati cs-a
Imao sam isti problem sa Vistom .. udjem u cs.. sve rega.. fps 100 .. izadjem vamo na desktop.. vratim se..i onda odprilike stopa 4-5 sec.. znaci fps 5 max.. i onda se normalizira.. meni je bilo do processora.. na xpu sve normala radi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.