Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

rcon pw.

186 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.07.2008. u 11:23

E ovak.Imam od jednog head admina njegov pw . Znaci mogu sve raditi.Dodavat admine, mijenjat mape. . .

I treba mi komanda da obrishem neke admine koje je on vec stavljao.I naravno da njemu promijenim pw rcon.

Et nebitno koji je server samo pomozite.
Admine mozes skidati i dodavati preko FTP, rcon ti nista ne znaci...
Ta sranja moras radit u users.ini :)
ENTEL je napisao/la:
Ta sranja moras radit u users.ini :)
sto pobjeze s EPNa
PhtN je napisao/la:
Admine mozes skidati i dodavati preko FTP, rcon ti nista ne znaci...
Evo uspio sam.Neznam jeli to to ali ukucao sam /admins i pojavila se lista svih admina i njihovi pw.

Josh mi treba komanda ili sta ves da promijenim pw od head admina ?
covjek ti je vec reko
NEMOZES i nemoj vise ni PITAT kad se NEMOZE, moras imat ftp NEMOZES preko RCONA
daj msn ja cu ti sve objasniti a rcon pw mjenjas ovako :
rco_password sadasnji rcon
onda rcon rcon_password "novi"
to je to :D
MuhAMED92 je napisao/la:
daj msn ja cu ti sve objasniti a rcon pw mjenjas ovako :
rco_password sadasnji rcon
onda rcon rcon_password "novi"
to je to :d
OMG OMG sutni se nogom u guzicu
chamyl je napisao/la:
OMG OMG sutni se nogom u guzicu
HAHAHAHAH

A stvarno si, muhamed, debil...hahahaha kako promijeniti rcon nek vam kaze muhamed hahahahahah

btw, rcon ja mislim da nemozes promijeniti "iz" csa, vec moras nesto u users.ini ili tako nesto
za skinit admina preko rcona ti je ko mada amx_removeadmin "Nick od admina" , za mjenjanje rcona trebas imat trenutni rcon koji ti imas i upisi rcon rcon_password "novi pw" i to je to . pusti ove blecine i stupid komentare
4rm4n1 je napisao/la:
HAHAHAHAH

A stvarno si, muhamed, debil...hahahaha kako promijeniti rcon nek vam kaze muhamed hahahahahah

btw, rcon ja mislim da nemozes promijeniti "iz" csa, vec moras nesto u users.ini ili tako nesto :d
ma jok ba ako ima ftp pristup ide u server.cfg i kuca rcon password novi a ako nema onda na HLSW kucaj stari rcon pw
onda u consolu rcon_password "novi pw" to je sve...
sta je camile botu jedan onaj ba ne spammaj probaj prvo da li radi ovo sto sam ja reko pa onda pricaj nesto :S imbecil,radi 100% probo 10000 puta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.