Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

admin mod :$

153 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.07.2008. u 03:44

instalirao sam admin mod sve je ok
e
sada kako da dam admina
unaprijed hvala
imas fajl admin.ini (ili users.ini)...nesjecam se...u biti datoteku otvoris u notepadu....i tamo ti sve pise...i kad dodas admine onda to uploadas na server
CheGuevaraRage je napisao/la:
imas fajl admin.ini (ili users.ini)...nesjecam se...u biti datoteku otvoris u notepadu....i tamo ti sve pise...i kad dodas admine onda to uploadas na server
u amx-u se daje admin u "users"
eo sta pise u ovom usersu u admin modu
STEAM_ID:sua_senha:seu_acesso
i kako da ja ista skontam...
nije tal fajl...da navedi sve .ini fajlove na FTP-u
ovo je dedicitet server ako na to mislis!
OMG idi na addons/config/users.ini i onda ce ti sve biti jasno,i jel moraju bit 2 teme vec si jednu postavio za ovo isto i sad opet xD
Fino JEDNOM u zivotu uz downloadanu aplikaciju se sjeti otvoriti jedan fajlic koji se zove READ ME. Ili jos bolje citav FAQ. Ti ces sve znati , nas neces smarati , ti sretan mi sretni svi sretni.
aj vlado nemoj majket , users.ini je amx a ovo je admin mod...cek daj link meni da skinem pa cu ti ja namjestim sve
Nek neko napise tutorial o admin modu i amxmodu, a ne ovako svaka 3 tema admin mod ili amx mod.
Svi ovi sto postavljaju teme mogu u roku od 10-30 minuta sami da shvate ili da pronadju rjesenje preko neta nego nece da se muce i postavljaju teme da neko drugi rjesi problem za njih.
BlackSheepXD je napisao/la:
aj vlado nemoj majket , users.ini je amx a ovo je admin mod...cek daj link meni da skinem pa cu ti ja namjestim sve
a matereti jesa se preso

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.