Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kvalifikacije @ Lan Liga Sarajevo - Stasnet

0 pregleda · 44 odgovora · otvorena 07.05.2008. u 19:15

Sta ste se prepali misevi mali. Ako samo rekao da ce biti 10og onda ce biti. Nemorate dizat hajke i bune odmah.

Obavezan sastanak lidera i izvlačenje parova kvalifikacija u subotu 10.05.2008 u 18:00
Kvalifikacije će se igrati u nedelju 11.05.2008 godine. SVE EKIPE ce igrati kvalifikacije.

Zasad prijavljeni :

1. eFFe
2. oldies
3. naTural Brilliance
4. nFk
5. J5
6. Noxicus
7. Arena ?

Zamolio bih nekog iz Arene da potvrdi učešće ukoliko imate namjeru igrati. Ostalo ćemo se dogovoriti na sastanku. Napominjem, na sastanak su duzni doci samo lideri ekipa. Do daljnjeg

P.S. Jedva sam ustao iz kreveta (
nemam rijeci .. krajnje neozbiljno i bezobrazno od strane ovih "pametnjakovica" koji su se nafurali , i lozili masovno da ce igrati ligu , pa stvarno, mislim da je onaj dan , kada je objavljeno da ce biti liga ... jedno 50 klanova bilo prijavljeno .. !SVASTA , fakat bezobrazno, kako god, igracemo ligu i sa 6 klanova..
uNderssoN je napisao/la:
nemam rijeci .. krajnje neozbiljno i bezobrazno od strane ovih "pametnjakovica" koji su se nafurali , i lozili masovno da ce igrati ligu , pa stvarno, mislim da je onaj dan , kada je objavljeno da ce biti liga ... jedno 50 klanova bilo prijavljeno .. !SVASTA , fakat bezobrazno, kako god, igracemo ligu i sa 6 klanova..

upravu je momak...

jos smo mi neki lijevi klan, ja mislim da 99,9% g.ba nije culo za nas... i mi cinimo dio lige, i to smo upali direktno...

malo smijesno ??
Eto .. napisali ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.