Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

PES 2008 BiH premier liga problem !

291 pregled · 9 odgovora · otvorena 11.05.2008. u 08:57

e raja jucer sam kupio igru Pes 2008 uz koju dodje i onaj patch premier liga BIH , e sad ja sam instalirao igru i patch sve , i pokrenem ikonicu od BIHPL udjem normalno nasi timovi , ali u tim timovima nisu nasi igraci vec francuski , ima gore dok biram tim koji hocu odjem do grba Zeljeznicara a pise da je Auxere....
recite mi jeli to do CD-a , ili je takav taj patch...

btw : zaboravio sam reci da je to za PC igra...

sad me zanima ako je do patcha da li postoji neki patch gdje je nasa liga ali i nasi igraci

thx , unaprijed....

admini ne brisite temu dok neko ne pomogne pls.
eh jeste to je do tog patcha nije nikoji problem do cd-a dakav patch nem anikoji nacin da se to ucini
i ne postoji nikakav patch gdje su naši igrači ja bih reko ustvari ako nadem pravi link dacu ti
Rješenje
to ti je z*** patcha

Post dobio aplauz od spY

To ti je z*** patcha ....svima je tako i ja neki dan uzeo razocaro sam se pravo.....glupost prava
E raja rijesio sam problem .... tako sto sam usao u BIHPL patch otvorio igru i otisao na edit i zatim load i sve je oK nasi igraci i ostalo .... thx za trud svima

EDIT : dao sam bodove FyK^ Skille- u jer ima najmanje bodova , a niko mi nije pomogao ....
FyK^Skille je napisao/la:
to ti je z*** patcha

ofirno recenooo
TeroweNth je napisao/la:
E raja rijesio sam problem .... tako sto sam usao u BIHPL patch otvorio igru i otisao na edit i zatim load i sve je oK nasi igraci i ostalo .... thx za trud svima

EDIT : dao sam bodove FyK^ Skille- u jer ima najmanje bodova , a niko mi nije pomogao ....
Vrlo mi je vazna tema ali i ja sam otisao u edit kliknuo load,yes i opet je kako je i bilo.:(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.