Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kvalifikacije @ Lan Liga Sarajevo - Stasnet

0 pregleda · 44 odgovora · otvorena 07.05.2008. u 19:15

Sta ste se prepali misevi mali. Ako samo rekao da ce biti 10og onda ce biti. Nemorate dizat hajke i bune odmah.

Obavezan sastanak lidera i izvlačenje parova kvalifikacija u subotu 10.05.2008 u 18:00
Kvalifikacije će se igrati u nedelju 11.05.2008 godine. SVE EKIPE ce igrati kvalifikacije.

Zasad prijavljeni :

1. eFFe
2. oldies
3. naTural Brilliance
4. nFk
5. J5
6. Noxicus
7. Arena ?

Zamolio bih nekog iz Arene da potvrdi učešće ukoliko imate namjeru igrati. Ostalo ćemo se dogovoriti na sastanku. Napominjem, na sastanak su duzni doci samo lideri ekipa. Do daljnjeg

P.S. Jedva sam ustao iz kreveta (
thank you Dino

jesi bar malo ozdravio

jbg neam klana pa cu doci 100% da gledam ..

GL svim ekipama .. favorit oldies i noxicus

moj savjet lock ovo da nebi spamali ( zajdno sa mnom )

sta ti kazem

EDIT: smrc :\'( :\'(

mogu li i ja nekako preko stele ??

heh --- ... bar stavite onda, ako ne mozemo gledati meceve, HLTV ..
hocete li

Zadnji edit: 07.05.08 u 19:29:49

GL svim ekipama favaurit Arena boy doce oni 100% sacu ja zvati hypNotic-a da mu javim posto su trenutno na mecu u stasnetu
Samo da odmah kazem da izbjegnemo probleme tokom igranja lige u Stasnetu.
Znaci nece biti dozvoljeno posmatranje meceva u sobama gdje se igra.

U prostorijama ce se nalaziti ekipe koje igraju,ja,Schulz i Kemo & mozda par onih sto udju preko stele
Wertu je napisao/la:
Samo da odmah kazem da izbjegnemo probleme tokom igranja lige u Stasnetu.
Znaci nece biti dozvoljeno posmatranje meceva u sobama gdje se igra.

U prostorijama ce se nalaziti ekipe koje igraju,ja,Schulz i Kemo & mozda par onih sto udju preko stele

10 igraca i sudije. Ostatak se grudva ispred stasneta. A ja nema snijega Ma skontat ce Pasha nesto.
Donjecu ja snijega sa ALPA pa ce mo se grudvat da nam nebude dosadno ma kakav snije bolje da do nesem rostilj da raspalim vatru pa da prodajem cevape ozda neko i OGLADNI. 10 CVAPA 2,50 sa cjelim somunom a 5 sa vise luka ide gratis za Wertu-a odmene
Ae sretno svima neka najbolji pobjedi
IZVINI DOKADA SE MOZEMO PRIJAVITI DA SE I ACTIVATE PRIJAVI... SAMO IMAMO MALIH PROBLEMA AL CEMO RIJESITI TO...
A u koliko sati u subotu sastanak
I zasto kvalifikacije za sve timove
gl svim ekipama neka najgori pobijedi mora se malo docu dole malo da se grudvam da nekom head opucam ispres stasneta nemojte palit aimove wh i bad boy i te citeve znaci mi ispred stasneta igramo normala bez sudija udri ko koga stigne
a4o otkazite slobodno neigra skoro niko vise cs.
S kim ya igram ?

btw : neka je walahi pochelo...

Imam li ja shtele da gleaM?

btw2 : k0 che me to istjerat a mangupi ?
jedva cekam ovo
Nevjerujem da ce a4o igrati...
Kao sto je Harun napisao neigra skoro niko vise CS od njih.

Zadnji edit: 07.05.08 u 23:18:53

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.