[ScAnDaL] je napisao/la: yasmina  ako si plavusa (a pretpostavljam da jesi "kocka je... ali ne kocka"...) onda nisi ti kriva - priroda je kriva imas na googlu ukucas kocka i valjda ce bit jos nekoliko"plavusa" koje te razumiju za razliku od nas ovdje i pogledas neke slike pokazes nam ovdje i onda kad skontamo mozda ce mo ti i uradit...
ali dok ovako sastavljas recenice nevjerujem da ce ti iko pomoc

"kocka je... ali ne kocka" 
pozz |
strashno si pametan... shuknuo si mi... nema dalje : )
nisam plawusha, i sht ose tiche intelektualnog nivoa mogu ti drzhati predavanja sine, a ti netjesh znati shta pricham... jer si daleko ispod : )
kad bi bio dovoljno pismen, da mozhesh prochitati sve shto sam napisala, znao bi da ... DA BI URADIO TO SHTO ZHELIM, MORASH OSTAWITI MSN DA BIH TI JA OBJASNILA SHTA MI TREBA : ) ne kocka, kao klasichna, obichna kocka... nego, da bi meni mogao pomochi morash znat ibarem kocku obichnu da naprawish u nekom jadnom programchichu za 3D design : )
sad, dalje... kocka je samo osnov za dalji rad, jer treba dodati josh neke stwari, a to su sitnice... medjutim, kladim se da ti je vetj previshe, ako si uopshte chitao post do ovog dijela, nema potrebe dati objashnjavam greshku u percepciji trenutne situacije... nooo, ipak, chuda se dese, pa je moguche da nastawim sa analizom tvog komentara...
sastawljam rechenice onako kako je moguche da ih ti shwatish, a ogranichavanje zhenskog spola na plawushe i ostale (shto se tiche IQa je nekako.. kako da kazhem, a da me razumijesh... je li ZAOSTALO dovoljno jednostawno

)
nije bit svega toga googlanje, jer vjerujem da sam dawnoooo, mnogo prije tebe znala shta je google, i kako se njime koristiti... potrebno mi je usavrshavanje te OBICHNE KOCKE : ) ali, chemu pricha, kada si sada vetj duboko u transu i monolognoj diskusiji u toj shupljini koja ostawlja prostor za mozak, i pitash se... o Bozhe, zashto sam morao da se prawim pametan ??
a za ostale, ukoliko nemate potrebu da ostawite email, da biste mi pomogli, klonite se teme, i idite pikajte CS il shta znam, WOW ili neka druga igrica... to je za vas, neshto za muchnuti glawom (barem malo) nije za vas...
: )