Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

kocka u 3D ko zna ? :D

587 pregleda · 25 odgovora · otvorena 06.05.2008. u 17:06

uglawnom, treba mi... neka vrsta kocke u 3D, znachi NIJE KOCKA KO KOCKA, vetj sa malim izmjenama, al mislim da je lahko uraditi... (za nekoga ko zna to da radi )
nije bitno koji program, samo da se mozhe printati kasnije...
eh sad, ako postoji neko ko mi to mozhe fino uraditi, bila bih prezahvalna kada bi mi ostawio msn, pa chu add da se dogovorimo...
ako nije problem, shto prije da mi se jave oni koji imaju vremena, da to u skorije vrijeme uradi :$

unaprijed hwala : )))
               [ScAnDaL] je napisao/la:
Joj yasmina ba stvarno mi se nesvadja s tobom i nemoj mislim da jedina znas pisati rijeci i slova na G.BA Ja se nemam sta dogovarat s rjecima jer nisam sa xxx planete i normalan sam covjek. Mozda se ti dogovaras jer si ti po svemu poebna pa i po tome. Nemoj me vise citirat necu ni ja tebe ba vidim da se stobom ne moze normalno pricat. Svi trebamo priznat i svoje greske pa i ti. A ako si zena nemoras n da kuhas ni da peglas a pogotovo da budes glupa jer i zene trebaju biti normalne kao i muskarci. Mene ne zanima kakva si ti ili kakvi su ostali. Brinem se za svoj zivot jer fala ***u nikad necu biti Yasmina ili slicni Yasmini.

Pozz

huhuhu sad mi tek zabavno
nemoj se nervirati, istina, niakd netjesh biti poput mene... ali, trudi se da budesh shto slichniji, mozdha ti se nekada ostawri zhelja pa budesh blizu mog nivoa : )))

uostalom, ako ne mozhesh pratiti tempo diskusije, nemoj ni da je zapochinjesh... : )))

:* ZZ
               Yasmina je napisao/la:
huhuhu sad mi tek zabavno
nemoj se nervirati, istina, niakd netjesh biti poput mene... ali, trudi se da budesh shto slichniji, mozdha ti se nekada ostawri zhelja pa budesh blizu mog nivoa : )))

uostalom, ako ne mozhesh pratiti tempo diskusije, nemoj ni da je zapochinjesh... : )))

:* ZZ

hhahahha nasmijala si me sa ovim ahha

da ja zelim biti poput tebe hahahahha

hahahhahhahh....

looooool
               [ScAnDaL] je napisao/la:
hhahahha nasmijala si me sa ovim ahha

da ja zelim biti poput tebe hahahahha

hahahhahhahh....

looooool

hhh,, idi dijete, papaj neshto i pajki
hmm...

kome ovdje nije jasno?!?!?

Cura treba pomoc a vi je tu napadate!!!

Koliko sam ja skonto cura hoce neku 3Dkocku na koju treba dodati sitnice i sa tim sitnicama to vise nije 3Dkocka, i od vas netrazi daj joj po vasoj zelji to uradite nego ona trazi da joj date msn da vam objasni sto tocno treba uraditi!!!

ps. Tko se tuce taj se voli. Rolfmao

Curo poslo sam ti msn na PM!!

Pozz iz Dubrovnika

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.