Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

n!M GaminG Hlače (odjeća part 2.)

1.174 pregleda · 72 odgovora · otvorena 01.05.2008. u 15:15

ewo u prijašnjem broju smo vam prezentirali n!M GaminG hoodie majice. Bijele sa n!M GaminG logom koje smo naručili preko ebaya (cijena jedne takve majice je 150kn)..

a sada vam predstavljamo n!M GaminG Hawaji Hlače.. Takodjer narudžba preko ebaya 100kn je komad.. Došle su tek neki dan pa nismo ih još odnesli na štamapanje a i moramo se dogovoriti sa sponzorima ^^ oko štampanja... uglavnom ewo slika

hale dolaze u kompletu sa majicom

i hlače od iza

i razmišljao sam pošto su nam hlače i majice bijele da dodamo i patike bijele.. Prema mom mišljnjeu najbolje bi bilo ADIDAS SUPERSTAR - ovakve kakve ja imam ^^

i patike odozdol

ewo uglavnom to bi bilo to .. bilo kakva pitanja ako imate pitajte nije problem...
admini tema ne mora u najzanimljivije
Dushem' mile jako. Svaka cast... Nisam ni znao da ste tako jbeni da ste poceli i odjecu proizvodit
10 ocam prejako sveeeee

FaTaL: nisu bash poznati ali momci extra igraju

Zadnji edit: 01.05.08 u 15:17:57

A ko su n!m gaming uopšte ?

Neki poznati klan ili nešto ?
Jake, dobre za kupanja XD XD
jake jake

btw, U mene mali amar kospin brat, nema sta jest al ce vas oderat csa

Odelo ne cini gamera XD

Zadnji edit: 01.05.08 u 15:21:04

- Nije loshe
- Ali skupo ( kod nas u Travniku za 150 kn tj. 37,5 km mozes kupiti oko 20 majica ) , kvalitetno uradjenih
- Jesi to ti na slikama

@ FataL
Unknown clan.
- Ali eto koliko se sjecam imali su i server!
- Sad majice i ove pff mozda budete dobri samo idite na turnire

EDIT 2 : uskoro i dteam ce dobit majice.

Zadnji edit: 01.05.08 u 15:23:25

dteam-mahYr je napisao/la:
- Nije loshe
- Ali skupo ( kod nas u Travniku za 150 kn tj. 37,5 km mozes kupiti oko 20 majica ) , kvalitetno uradjenih
- Jesi to ti na slikama

jesam

ugalvnom *****ijal je veoma kvalitetan i može se kupat u njemu (mislim na hlače) ...

a majice su tak tople da nema šta....

nadalje zaboravio sam reć... u planu su NIKE PRO (n!M GAMING) majice ^^ bijele bez rukava uz tijelo al o tome više u 6-7 mjesecu ... taman pre 9.DiV LaN Party
nice dux.. .)
Jeste razmisljali o proizvodnji namjestaja?
Ono uz svakog stolica sa natpisom
Salim se,extra su
EDIT
Sad ghostface misli
"moras proradit malo na tom listu"
whaha

Zadnji edit: 01.05.08 u 15:27:24

INDEX. je napisao/la:
Kad igrate ono s fnaticom ?

hehe dobro pitanje...

jednom samo bili naletili na SK spawna i tentpolea pa sam pitao el oče cw (naravno na engleskom) na to su odgovrili da nemaju vremena... bilo je to prije nekih 2 mejseca na *aAa* DeathMatch serveru .... ZoL je naletio na njih pa me pozvao a ja lijepo pitao... a šta momci se uplašili
               Seph1/ArtX je napisao/la:
EDIT
Sad ghostface misli
"moras proradit malo na tom listu"
whaha

nemoram ^^
plivač sam ...vidiš po avataru ^^ poznato da plivači imaju tanke noge a proširena ramena i prsa i velike bicepse tricepse i rad na eksplozinvosti ... dalo bi se o tome pričat al nije ovdi tema ^^ tak da...
Odjeca prejaka nemam rijeci
Jeste lan ili online clan?

9ka :$

Zadnji edit: 01.05.08 u 15:58:57

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.