ewo u prijašnjem broju
smo vam prezentirali n!M GaminG hoodie majice. Bijele sa n!M GaminG logom koje smo naručili preko ebaya (cijena jedne takve majice je 150kn)..
a sada vam predstavljamo n!M GaminG Hawaji Hlače.. Takodjer narudžba preko ebaya 100kn je komad.. Došle su tek neki dan pa nismo ih još odnesli na štamapanje a i moramo se dogovoriti sa sponzorima ^^ oko štampanja... uglavnom ewo slika
hale dolaze u kompletu sa majicom

i hlače od iza

i razmišljao sam pošto su nam hlače i majice bijele da dodamo i patike bijele.. Prema mom mišljnjeu najbolje bi bilo ADIDAS SUPERSTAR - ovakve kakve ja imam ^^

i patike odozdol

ewo uglavnom to bi bilo to .. bilo kakva pitanja ako imate pitajte nije problem...
admini tema ne mora u najzanimljivije
smo vam prezentirali n!M GaminG hoodie majice. Bijele sa n!M GaminG logom koje smo naručili preko ebaya (cijena jedne takve majice je 150kn)..a sada vam predstavljamo n!M GaminG Hawaji Hlače.. Takodjer narudžba preko ebaya 100kn je komad.. Došle su tek neki dan pa nismo ih još odnesli na štamapanje a i moramo se dogovoriti sa sponzorima ^^ oko štampanja... uglavnom ewo slika
hale dolaze u kompletu sa majicom

i hlače od iza

i razmišljao sam pošto su nam hlače i majice bijele da dodamo i patike bijele.. Prema mom mišljnjeu najbolje bi bilo ADIDAS SUPERSTAR - ovakve kakve ja imam ^^

i patike odozdol

ewo uglavnom to bi bilo to .. bilo kakva pitanja ako imate pitajte nije problem...
admini tema ne mora u najzanimljivije