Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

n!M GaminG Hlače (odjeća part 2.)

1.174 pregleda · 72 odgovora · otvorena 01.05.2008. u 15:15

ewo u prijašnjem broju smo vam prezentirali n!M GaminG hoodie majice. Bijele sa n!M GaminG logom koje smo naručili preko ebaya (cijena jedne takve majice je 150kn)..

a sada vam predstavljamo n!M GaminG Hawaji Hlače.. Takodjer narudžba preko ebaya 100kn je komad.. Došle su tek neki dan pa nismo ih još odnesli na štamapanje a i moramo se dogovoriti sa sponzorima ^^ oko štampanja... uglavnom ewo slika

hale dolaze u kompletu sa majicom

i hlače od iza

i razmišljao sam pošto su nam hlače i majice bijele da dodamo i patike bijele.. Prema mom mišljnjeu najbolje bi bilo ADIDAS SUPERSTAR - ovakve kakve ja imam ^^

i patike odozdol

ewo uglavnom to bi bilo to .. bilo kakva pitanja ako imate pitajte nije problem...
admini tema ne mora u najzanimljivije
Odjeca prejaka nemam rijeci
A koliko sam ja cuo da je n!M Gaming Online clan ako sam u pravu stace vam onda majce,hlace etc?
               dteam-dennah je napisao/la:
Odjeca prejaka nemam rijeci
A koliko sam ja cuo da je n!M Gaming Online clan ako sam u pravu stace vam onda majce,hlace etc?

Online i Lan

tak da... eto....
već tradicionalno sudjelujemo na DiV Lan Partyu a jednom smo bili na WCG još davne 2005 dok sam još Undegronud igrao ^^ a sad se nadam da ćemo na WCG i te stvari ić 5on5 cs 1.6
Leonidas je napisao/la:
jesam

ugalvnom *****ijal je veoma kvalitetan i može se kupat u njemu (mislim na hlače) ...

OMG
Naravno da se moze kupat u njima ("hlacama") ka d su sa zto i namjenjene.

kolko su te tene ocam su extra! mogul se kupit il su limited samo za igrace

da znam!
Kad se sjetim vashih DUXA

Prejjako samo tako.

@Nidze dlake na nozi

Depiliras ?

Zadnji edit: 01.05.08 u 18:59:35

ko da trenirate dju djicu ali vako ko komplet mi se svidja

aj da igramo da vidim sta znate u 3D u
Koliko si platio patike u evrima ?
Leonidas je napisao/la:
nemoram ^^
plivač sam ...vidiš po avataru ^^ poznato da plivači imaju tanke noge a proširena ramena i prsa i velike bicepse tricepse i rad na eksplozinvosti ... dalo bi se o tome pričat al nije ovdi tema ^^ tak da...

"poznato da plivači imaju tanke noge a proširena
ramena i prsa i velike bicepse tricepse"
al ne bi on da se hwali

Zadnji edit: 01.05.08 u 19:43:00

fino fino,sorc prejak

belo oko mene sve je belo,sat na ruci,kosulja cipele,odelo
nice ...
samo da igrate , kakvu opremu imate nebi vam bio kraj.
ma da si majice razerove mogo uzeti jeftinije nego to

gl
Mislim da je furka spareno, ali zasto slikate šorc i tene kad nije n!m vec neka druga marka, vi ste samo napravili dukserice i slucajno nasli šorc i tene isih boja... ne pise nigdje n!m na tenama ni na šorcu ali nema veze furka je kad bi svi isti dosli na tur...
btw sto ste napravili dukse sad ce LJETO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.