Diskusija
Wow armory?
0 pregleda · 25 odgovora
Mother je prije bilo block za monogo guildova, umjesto smjesnih 750dmg radila je 3000 shadow dmga, ubijo sam je pre nerf i poslje
Hyjal wave su nerfovani takodzer sam ubio 2 bossa za 12 wave-a.
Nakon par sedmica je bila nerfovana.
Hyjal wave su nerfovani takodzer sam ubio 2 bossa za 12 wave-a.Nakon par sedmica je bila nerfovana.
Sorry za spam jos uvijek nemam bodova za edit
Ali mislio sam sve u svemu kako je bilo nerfano 90% neznam sta je bilo na pocetku.Vide ssc i kazu lagano JES MOJ ....
Na pocetku Gruul je bio prejebni, dok je radio 100% vise dmg na shatteru.
SSC 45 min respawn timer na trashu 40% vise trash mobova.
Lurker ribe koje su bile su 450 dmg po sekundi.
Vashj mc u 3 fazi je smjesan bio mc-a priesta i priest je heala za 60k, nemozes sipat nista a moras je ubit u roku od 3 min.
TK- lol Alar prvi koji su samo 9 guilda ubili (i ja sam ga takvog ubio ukljucujuci tih 9) na svijetu, umjesto 4 spota imao je 6 spotova gdje je mogao letjeti ili SAMO TELEPORT tako i totalno random, buggan isto tako cim svaki put kada je mjenjao platformu spawnao 2 add-a.
Mobovi tamo su bili lol mob sa 500k hp? jel to normalno?
Hyjal 12 wave trashova jaci i veci dmg od njih i vise hpa.
Da nepricam HP i Jaina Proudmore i thrallovo wipate na bossu za sto oni poginu zato sto su bili pre jadni sa hp-om.
Kaelthas od toga da su addsi imali 50% vise hp-a i weaponi koje on spawna.
Black Temple mother sha 3000 shadow dmga iz portala odmah i konstatnih drzi dok se nerazdvojite.Main tank dobije knockback i u zraku slash 27k hi dead mt wipe.OT dobije portal ili cak i oba st se meni jednom desilo.
Govorio sam manje ili vise od "BT content" koji sve ukljucuje.
Illidan isto buggan do vraga trci u caster form i udara meele koji ima 400% +.
Jos sve to u nekom t5-t4 gearu posto smo projurcali ko seljaci korz sve.
Da nepricam koliko je buggova bilo u to vrjeme

Ali mislio sam sve u svemu kako je bilo nerfano 90% neznam sta je bilo na pocetku.Vide ssc i kazu lagano JES MOJ ....
Na pocetku Gruul je bio prejebni, dok je radio 100% vise dmg na shatteru.
SSC 45 min respawn timer na trashu 40% vise trash mobova.
Lurker ribe koje su bile su 450 dmg po sekundi.
Vashj mc u 3 fazi je smjesan bio mc-a priesta i priest je heala za 60k, nemozes sipat nista a moras je ubit u roku od 3 min.
TK- lol Alar prvi koji su samo 9 guilda ubili (i ja sam ga takvog ubio ukljucujuci tih 9) na svijetu, umjesto 4 spota imao je 6 spotova gdje je mogao letjeti ili SAMO TELEPORT tako i totalno random, buggan isto tako cim svaki put kada je mjenjao platformu spawnao 2 add-a.
Mobovi tamo su bili lol mob sa 500k hp? jel to normalno?
Hyjal 12 wave trashova jaci i veci dmg od njih i vise hpa.
Da nepricam HP i Jaina Proudmore i thrallovo wipate na bossu za sto oni poginu zato sto su bili pre jadni sa hp-om.
Kaelthas od toga da su addsi imali 50% vise hp-a i weaponi koje on spawna.
Black Temple mother sha 3000 shadow dmga iz portala odmah i konstatnih drzi dok se nerazdvojite.Main tank dobije knockback i u zraku slash 27k hi dead mt wipe.OT dobije portal ili cak i oba st se meni jednom desilo.
Govorio sam manje ili vise od "BT content" koji sve ukljucuje.
Illidan isto buggan do vraga trci u caster form i udara meele koji ima 400% +.
Jos sve to u nekom t5-t4 gearu posto smo projurcali ko seljaci korz sve.
Da nepricam koliko je buggova bilo u to vrjeme
Baerc je napisao/la:
Slazem se za tk/ssc al u BT nista nije nerf osim bugova koji su popravljeni a to nije nerf -_-
Jedini nerf koji je bt imao je passivni a to je ubacivanje bage rewards koji su u paru sa bt gear tako da ga ljudi lakse clear
| Black Temple mother sha 3000 shadow dmga iz portala odmah i konstatnih drzi dok se nerazdvojite.Main tank dobije knockback i u zraku slash 27k hi dead mt wipe.OT dobije portal ili cak i oba st se meni jednom desilo. Govorio sam manje ili vise od "BT content" koji sve ukljucuje. Illidan isto buggan do vraga trci u caster form i udara meele koji ima 400% +. Jos sve to u nekom t5-t4 gearu posto smo projurcali ko seljaci korz sve. Da nepricam koliko je buggova bilo u to vrjeme ![]() |
Slazem se za tk/ssc al u BT nista nije nerf osim bugova koji su popravljeni a to nije nerf -_-
Jedini nerf koji je bt imao je passivni a to je ubacivanje bage rewards koji su u paru sa bt gear tako da ga ljudi lakse clear
Mother je bio jedini inace je bio cak i buff.
Ali opet mother je sasvim dovoljna.Kada ljdui umru sada sa 750 shadow dmga sa starta. zamisli 3000
Ali opet mother je sasvim dovoljna.Kada ljdui umru sada sa 750 shadow dmga sa starta. zamisli 3000
Baerc je napisao/la:
ma dobro 3k je overkill to nije bilo humano kolko je udaralo, ali ja kolko se sjecam udara vise od 750
| Mother je bio jedini inace je bio cak i buff. Ali opet mother je sasvim dovoljna.Kada ljdui umru sada sa 750 shadow dmga sa starta. zamisli 3000 |
ma dobro 3k je overkill to nije bilo humano kolko je udaralo, ali ja kolko se sjecam udara vise od 750
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.