Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW account

61 pregled · 0 odgovora · otvorena 05.05.2008. u 15:05

Prodajem WoW account, pretplata vrijedi jos 5 mjeseci, sa nekoliko 70 charova na istom.. Guilda u kojoj je trenutno je Evocati, Dragonmaw server.

Wardogg, main charr, 7o lvl hunter, full T6 (prepatch) BT/MH gear - epic mount, mining-herbalism, cooking, first aid, topskill

Labudica, 70 lvl feral druid, KZ gear, sa 3 dijela T4 - epic mount, epic flyforma, LW - skinning, first aid, topskill

stealthSJP, 7o lvl shadow priest, epic KZ geared, shadowtailoring - alchemy topskill

Tanattos 70 lvl warior, warlord PvP, epic KZ geared - Blacksmith - Enchanting, First aid, topskill

par low lvl alt banaka, sa ...

15 ooo golda, i preko 5ooo golda itema za prodati, nesto crafting sredstava iz BT-a i Sunwella (Heart of Darkness, Sunmote) , epic, blue, green gemovi, recepti, flaskovi, potioni, biljaka, bandaga, epic itema (setovi), primalsi svih vrsta, itd. itd.

Account se prodaje radi prestanka igre, nije oglašen na Ebayu i stranim forumima.

Sve ponude sa cijenama možete poslati na mail [email uklonjen] .

Molim Vas nemojte me dodavati na buddy list, ako ste ozbiljni kupac ja cu Vas dodati i o cijeni se možemo i dogovoriti. Gear koji je tenutno na charovima je onaj o kojem sam i napisao, možete chekirati armory i sami provjeriti.

Hvala svima.

p.s. sorry na oglasu, jbga frka..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.