Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

wow-patch

268 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.05.2008. u 14:24

Znaci kad instaliram wow,pa bc trebam instalirat..koje patcheve(jeli treba instalirat jedan patch ili vise)?i gdje ih mogu skinut...igram na ultimate serveru mnogo pitanja
Rješenje
trebas skinuti pro patch 2.3.0 pa onda samo update do 2.4.1 ili zawisi koji je sever patch

otworis wow folder dje je instaliran i nacices ikonu lounch i to kad pokrenes automatski ce ici update

treba da instaliras vise pacheva ali nezz koje ako saznam poslacu ti na pm
               RzA- je napisao/la:
trebas skinuti pro patch 2.3.0 pa onda samo update do 2.4.1 ili zawisi koji je sever patch

otworis wow folder dje je instaliran i nacices ikonu lounch i to kad pokrenes automatski ce ici update

Znaci trebam skinut patch 2.3.0. i onda pokrenit launch,i onda ce mi biti update(kolko ce mi skinut taj update)...jel vako trebam ili ima jos nesto sto trebam ucinit
               loRd.aMos je napisao/la:
Znaci trebam skinut patch 2.3.0. i onda pokrenit launch,i onda ce mi biti update(kolko ce mi skinut taj update)...jel vako trebam ili ima jos nesto sto trebam ucinit

nema to je to

imas taj patch 2.3.0 je oko 800 mb

a ostali po 10 15 20 nesta malo

@Vertazzar

nema potrebe toliko skidati sa neta

ides instal wow pa tbc pa patch 2.3.0 pa stavis kako sam ti rekao

nema potrebe instal swe pecewe
1.Instaliras wow normalni
2.instaliras patch 1.1.2 pa 1.1.2.1- ova dva su oko 468 MB tako nesh
3.instaliras sve patcheve do 2.0.0 i onda tek tbc, a poslije tbc imas mnogooo patcheva

i svi su ti patchevi na ovoj str http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html

wow wiki

Installation Tips
If you were to install from scratch you would be installing : WoW 1.x.x -> The Burning Crusade 2.0.1 -> 2.4.0 -> 2.4.1
If you install 2.0.0 Non-TBC and patch it to 2.4.1 before installing TBC, you will have to reinstall all the patches again. Luckily, you won't have to download them again, so the fastest path to take would be, WoW 2.0.0 -> 2.0.0 to TBC expansion -> 2.4.0 -> 2.4.1
If you have multiple locales installed (for addon development or otherwise), you have to move or remove the extra locale folders from Data or the updater will die with a message that looks similar to this:
Cannot find data for {locale} locale.
WoW 2.0.0 is from none -> 2.0.0 installer. It's Non-TBC.
You DO need the 2.0.0 to TBC expansion (the contents of which are included in your retail TBC CD/DVD). If you update your client to 2.4.0 without the 2.0.0 -> TBC expansion, you'll lack expansion data.

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Znaci, installiras wow normalni, pa patcheve do 2.0.0 , pa tbc , i onda sve ostale patcheve do 2.4.1
               RzA- je napisao/la:
nema to je to

imas taj patch 2.3.0 je oko 800 mb

a ostali po 10 15 20 nesta malo

@Vertazzar

nema potrebe toliko skidati sa neta

ides instal wow pa tbc pa patch 2.3.0 pa stavis kako sam ti rekao

nema potrebe instal swe pecewe

osim ako imas patcheve vec

btw, ja sam samo 1 wow instalirao, sjecam se, to je bio famozni 460 mb patch koji sam morao skinuti :p , ostalo je sve samo po sebi doslo, ja preporucujem da se uopste nesmaras oko patcheva, i jednostavno trazis jaranu da ti sprzi citav wow na 2 dvda, tako sam ja bar, kopiras 1 data od 3.7 gb na 1 dvd, i ostalo na drugi, i kasnije sve to spojis, i eto ga wow 2.4.1
               Vertazzar je napisao/la:
osim ako imas patcheve vec

btw, ja sam samo 1 wow instalirao, sjecam se, to je bio famozni 460 mb patch koji sam morao skinuti :p , ostalo je sve samo po sebi doslo, ja preporucujem da se uopste nesmaras oko patcheva, i jednostavno trazis jaranu da ti sprzi citav wow na 2 dvda, tako sam ja bar, kopiras 1 data od 3.7 gb na 1 dvd, i ostalo na drugi, i kasnije sve to spojis, i eto ga wow 2.4.1

Kome da sad ja vjerujem,meni treba pravo objasnjenje..npr..1. ...
2. ...
3. ...
Znaci kako treba poredu sta radit...sad ovaj govori ovo onaj drugacije sta ja znam sta trebam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.