Skinuo sam sebi igircu s neta i sada trebam da je mountam... Instaliram sebi Daemon Tools,ali nece da ih otvori...samo mi uspori racunar xx puta...onda instaliram alcohol 120%...on radi sve dok ne napravim Virtual Drive...i onda opet pc uspori... zna li neko u cemu je problem?? I kako popraviti?
Pitanje
Riješeno
10 bodova
Virtual Drive
161 pregled · 14 odgovora · otvorena 24.04.2008. u 09:21
Kakav ti je PC?
Koja igrica?
Koja igrica?
radio mi je prije virtual drive,kada je trebao za Most Wanted... 2,66;1GB ddr; ati x1650...
a igrica je Devil May Cry 3...
a igrica je Devil May Cry 3...
- kad napravis virtualni drive ...
- on koristi dodatno memoriju tvog pc.a
- ukoliko nemas jaku masinu ... drasticno se primjetiti
efekat gubitka memorije
isto je tako i za Daemon Tools al on je malo bolji a leznam sto nemozes mount image
- on koristi dodatno memoriju tvog pc.a
- ukoliko nemas jaku masinu ... drasticno se primjetiti
efekat gubitka memorije
isto je tako i za Daemon Tools al on je malo bolji a leznam sto nemozes mount image
kada instaliram Daemon tools on odma napravi virtual drive,isto tako kad ukljucim virtual na acohol....uspore mi oba PC...ne mogu ni doci do djela kada trebam mountati...
i vec sam rekao...ima sam slabiji pc pa je radilo...a i radi mi kod prijatelja na slabijoj konf...
i vec sam rekao...ima sam slabiji pc pa je radilo...a i radi mi kod prijatelja na slabijoj konf...
imao sam isti problem
na ovom PC prije igro sve igre preko Deamon Toolsa a onda nisam neko vrijeme ga koristio i probo ponovo jednu igru preko deamon-a kad PC nije da je usporio nego gotov stao
jedva otiso na system restore
da vratim na normalo hehe, od tada ga vise ne koristim
btw i meni bi koristilo kad bi neko znao
na ovom PC prije igro sve igre preko Deamon Toolsa a onda nisam neko vrijeme ga koristio i probo ponovo jednu igru preko deamon-a kad PC nije da je usporio nego gotov stao
jedva otiso na system restore
da vratim na normalo hehe, od tada ga vise ne koristim btw i meni bi koristilo kad bi neko znao
uspori ti zato sto ima i alkohol 120% instaliran i deamon tools 
obrisi jedan i sve normala...

obrisi jedan i sve normala...
je li se pravite glupi ili mene pokusavate napraviti glupim? Ako neko zna u cemo je problem neka napise,ako ne neka suti...
i ja sam dano imao taj problem...
mislimda sam izbrisao net framework (Add/remove programs) i onda sam rest. comp i opet install daemon tools...
onda je radilo sve ...
valjda je to
mislimda sam izbrisao net framework (Add/remove programs) i onda sam rest. comp i opet install daemon tools...
onda je radilo sve ...
valjda je to
Ne radi opet...
ah! sad sam se sjetio sta je kod mene bio problem..
imao sam nero instaliran, njega sam deinstalirao i onda sam inst. d. tools i radilo je ...
ako nije ni to onda neznam vise sta je ...
imao sam nero instaliran, njega sam deinstalirao i onda sam inst. d. tools i radilo je ...

ako nije ni to onda neznam vise sta je ...
Problem se veoma jednostavno riješava.
Otvorite Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced
Language for non-unicode programs -> English (United States) -> Apply -> OK.
Restartovati PC nakon toga i ona će Alcohol, Deamon (i ostala raje) +i ubacivanje novog hardvera (CD/DVD) da radi bez problema.
Isto riješenje je i za problem kod instalacije .NET Framework (kad izbaci onaj čudni error).
Otvorite Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced
Language for non-unicode programs -> English (United States) -> Apply -> OK.
Restartovati PC nakon toga i ona će Alcohol, Deamon (i ostala raje) +i ubacivanje novog hardvera (CD/DVD) da radi bez problema.
Isto riješenje je i za problem kod instalacije .NET Framework (kad izbaci onaj čudni error).
to je i meni bilo jednom neznam do cega je ali kasnije kad sam ga formatiro onde je bilo normalno
10000000 korisnika se zali na to kako ima Alcohol ili Daemon uspori racunar...koristi PowerISO i ukljuci virtual drajv samo kada ti treba...enable...disable u 0.1 secunda
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.